Leiligheter

Åsmoen på Jessheim

Kommer snart for salg!

 

Hei Jessheim!

BoKlok kommer snart til din by.

Her planlegger vi å bygge rekkehus og leiligheter i løpet av 2018 og 2019. Slik det ser ut nå vil vi ha første salgstrinn ute i markedet i februar 2018.

Planlegging Salgsstart Byggestart Innflytting

Hvordan ser de ut?

Her kan du gjøre deg kjent med våre produkter frem til nærmere salgsstart. Denne hjemmesiden vil oppdateres med mer informasjon fortløpende.

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert om hva som skjer!

Kontakt meg hvis du har spørsmål!

Caroline Heisholt

Tel. 92 85 13 48
caroline.heisholt@boklok.no

Kom og se på tomten!

Sånn ser planen ut foreløpig, men den er fortsatt til behandling. Den rød pilen til vestre viser retning mot Jessheim sentrum.

Lyst til å se hvor prosjektet skal bygges? Da er det bare å ta turen til Jessheim. Kommer du via E6, tar du av til Jessheim. Etter avkjøring fortsetter du inn til Jessheim sentrum, og der tar du til høyre inn på Algarheimsvegen. Deretter finner du tomten (et jordet) på høyre side av veien ca 2,5 km etter togstasjonen.

Prev
Next
 

Trygt og trivelig

Utemiljøet er minst like viktig som interiøret for trivselen, tror vi. Det skal føles godt å gå gatelangs hjemover. Hyggelig å sitte og lese på terrassen. Og lett å finne noen å drikke kaffe med i hagen.

Hekker, busker og trær myker opp, skjermer og rammer inn. Mellom husene anlegger vi gressplener å leke på, grusganger å gå på, benker å sitte på og alltid, alltid et epletre.

Bilen parkerer du rett utenfor døren i egen carport eller i felles garasjeanlegg. 

Midt i smørøyet

Åsmoen ligger landlig til, tett på Jessheim sentrum. Med kort avstand til togstasjonen og Jessheim Storsenter med alt du kan tenke deg av butikker, servicetilbud og spisesteder. Her har du barnehager og skoler i gangavstand. Du kommer deg til Lillestrøm med tog på 26 min, Strømmen på 40 min. eller til Oslo på 37 min.

Du bor midt i naturen, med sentrum like om hjørnet.

Er dette interessant?

Fyll ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert om alt som skjer i prosjektet. Du får prospekt og vi sender deg påminnelse i god tid før salgsstarten så du ikke går glipp av den.

Ja takk, jeg mottar gjerne epost om prosjektet
Dette er ikke en bindende påmelding. Du binder deg ikke til noe annet enn å få informasjon om prosjektet.

Caroline
Kontakt meg hvis du har spørsmål!

Caroline Heisholt

Tlf. 4000 64 18  
caroline.heisholt@skanska.no

Del gjerne med andre

Kanskje du har venner som også er interessert?