boligutvikleren BoKlok - BoKlok

Hei!

Vi ønsker å kjøpe tomter til 1000 nye hjem, med pendleravstand til Oslo.

Den feiteste lommeboken vinner ikke alltid...

Ett av våre viktigste kundeløfter er at den feiteste lommeboken ikke alltid vinner.

Når vi i BoKlok selger våre hjem, har vi alltid fokus på kostnader for å tilby 

kostnadseffektive hjem til faste priser uten budgivning. 

 

Hvor enkelt er det?
Hvor enkelt er det?

Hvor enkelt er det

Det skjer ganske ofte at vi klarer å gjennomføre et helt prosjekt fra land kjøp å bevege seg i mindre enn ett år.  Klikk på overskriftene, og vi vil forklare hvordan vi gjør dette.

 • Design tilpasset miljøet

  Boligene våre utvikles riktig nok på de samme modulene, men ettersom det finnes ulike farger, fasadematerialer, vinduer og tak å velge mellom, kan boligene alltid tilpasses miljøet de bygges i.

  Lukk
 • Dokumentene er allerede klare

  Boligene er utviklet etter norske krav og alle grunnleggende dokumenter er klare fra begynnelsen av. Det trenger derfor ikke ta lang tid fra godkjent detaljplan til byggetillatelse foreligger.

  Lukk
 • Vi bygger raskere og forstyrrer mindre

  BoKlok-husene er prefabrikkert. På denne måten oppnår vi raskere oppføringstid. Dette sparer naboene for unødig støy og belastning.

  Lukk

Hvordan vi bygger

To minutter på oss, hvordan vi tenker og hvordan vi bygger.

Lukk

Kontakt oss

Høres dette interessant ut? Kontakt Tor Hestad med det samme.

Han treffes på telefon: 92 85 1377 eller epost: tor.hestad@boklok.no.

1-4 roms i inntil 4 etasjer

Vårt nyeste leilighetsbygg er vårt mest fleksible. Dette bygget kan inneholde 1-4 roms leiligheter fra 2 til 4 etasjer. I disse dager bygger vi vårt første prosjekt med denne leilighetstypen på Kløfta i Ullensaker.

Med dette leilighetsbygget er tanken at det skal være så fleksibelt som mulig, for å passe alle mulige tomter og områder. Husene skal kunne bygges i ulike former og høyder - de kan stå alene eller sammenkobles.

Raskt og effektivt fra begynnelse til slutt

Med våre gjennomarbeidede og standardiserte produkter behøver ikke detaljplanleggingen, regulering og byggesaksbehandlingen være langtekkelige og kompliserte prosesser. Med Boklok sitt konsept trenger vi ikke begynne på nytt hver gang. Metoder, prosesser inkl. ferdig prosjekterte bygg sammen med vår erfaring gjennom tallrike prosjekter gir et godt grunnlag for å korte ned tiden i forhold til regulering, og byggesaksbehandlingen. Bo litt klokere. Lev litt smartere. Ja vi bygger typehus med ferdige prosesser, men har fortsatt muligheter for å tilpasse oss omgivelsene med hvilke fasadeuttrykk vi velger på husene. Noe som gjør at ikke alle BoKlok prosjekter blir helt like.

Prev
Next

Rimelige hjem for alle

BoKlok er ikke som andre boligkonsepter, og det er vi stolte av. Vårt konsept går – i korthet – ut på at beboerne skal få mest mulig bolig for minst mulig penger.

Da vi begynte å lage utkast til BoKlok, valgte vi først å finne svarene på noen viktige spørsmål, nemlig: Hvem bygger vi for? Hva har de råd og lyst til å betale? Hvordan vil de bo? Svaret fra en av de vi spurte var:  “  Ikke mer enn jeg kan tåle. Lyst og friskt, nær grøntområder og offentlig transport.”

Så vi bestemte oss: Boutgiftene til BoKlok-boligene bør være lavere enn for andre boliger av tilsvarende type på samme sted.

Rekkehusene er kompakte, men er løst på en smart måte. Soverommene er romslige, og den gjennomgående stue- spisestueløsningen lar lyset flomme inn fra begge sider av huset. Den gjennomgående løsningen gjør at man har god kontakt med det som skjer utenfor huset. 

Singel, par eller en liten familie? Leilighetene har alt en boligkjøper trenger. Kjøkken og stue med utgang til terrasse eller balkong. Store vindusflater og ekstra takhøyde gir mye lys og luft. Praktiske boder både ute og inne.

Ideen blir til

I 1996 traff IKEAs grunnlegger Ingvar Kamprad Skanskas styreformann Melker Schörling på en boligmesse.

Den gangen ble det bare bygd for de pengesterke. Ingen byggherrer torde bygge leiligheter i rimelig prisklasse, til tross for at behovet var stort.

Det vil si, ingen bortsett fra IKEA og Skanska. I fellesskap realiserte de Kamprads idé om et nytt "folkhem", og allerede i 1997 var de første fire BoKlok-områdene ferdigbygd.

Interessen var overveldende. Da køen av spekulanter utenfor IKEA-varehusene var blitt lenger enn lang, fødtes ideen om å bruke loddtrekning for å avgjøre hvem som skulle få kjøpe. Den stemmer bra med BoKloks grunntanke: Alle skal ha samme mulighet til å bo godt.

Og ideen utvikles

Alle skal ha samme mulighet til å bo godt.
Melker Schörling og Ingvar Kamprad.

Og ideen utvikles

Ideen utvikles

I begynnelsen siktet vi oss hovedsakelig inn mot enslige med barn og lav inntekt, unge på vei hjemmefra og eldre som vil ha noe komfortabelt og lettstelt – og slik ble leilighetshusene til. Siden innså vi raskt at vår filosofi ble satt like stor pris på av familier i andre faser av livet, og rekkehuset ble utviklet.

Selv om de ser forskjellige ut, har boligene mange fellestrekk. Innvendig har alle spesielt gode planløsninger. Alle funksjoner en moderne familie trenger, får plass, mens de unødvendige skrytekvadratmeterne glimrer med sitt fravær. Boligene er lyse og luftige, har store vinduer og ekstra god takhøyde.

Utemiljøet er minst like viktig som interiøret for trivselen, så alle boliger har egen uteplass, balkong eller hage. Rundt husene planter vi gress, busker og epletrær mellom gangveiene, men etterpå overlater vi hagestellet til beboerne. Delt ansvar er bra for fellesskapet.

Tryggheten ivaretar vi gjennom å bygge ut små områder, slik at alle kan lære hverandre å kjenne. Vi plasserer husene slik at de danner naturlige møteplasser – se for eksempel hvordan de vinklede leilighetshusene danner hyggelige gårdsrom – og vi unngår biler i området. Når noen spør hvorfor, pleier vi å si at vi bygger for barn som leker, ikke for brummende biler.

Lukk