Leiligheter

Engelsrudhagen i Nannestad

Pris fra 1990 000,-

 

 

Hei Nannestad!

BoKlok Engelsrudhagen kommer snart til Nannestad sentrum.

Her planlegger vi salgsstart for første byggetrinn våren 2019. 32 kvadratsmarte leiligheter med og uten heis og garasje. 2-4 etasjer med ett, to eller 3 soverom. For deg som vil ha penger til overs til andre ting. PRISER FRA: 1990 000,-

Meld interesse så holder vi deg oppdatert fremover.

Planlegging Salgsstart Byggestart Innflytting

Hvordan ser de ut?

Her kan du gjøre deg kjent med våre produkter frem til nærmere salgsstart. Denne hjemmesiden vil oppdateres med mer informasjon fortløpende. I bildegalleriet finner du allerede smakebiter fra alle boligtypene vi kommer til å kunne tilby her.

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert om hva som skjer!

Kontakt meg hvis du har spørsmål!

Caroline Heisholt

Tel. 92 85 13 48
caroline.heisholt@boklok.no

Kom og se på tomten!

Fra E6 nord for Oslo kjører man av på E16 mot Oslo Lufthavn Gardermoen. Rett før flyplassen tar man av mot Nannestad, Grua og følger E16 i ca. 7 km til rundkjøringen og avkjøring inn på Preståsvegen mot Nannestad. Følg Preståsvegen i ca. 1,5 km til en nyetablert atkomst opp til feltet.

På Google maps finner man ny avkjøring rett ved krysset Preståsvegen/Elgvegen. Fra RV120 Nannestadvegen sydfra via Skedsmo/Gjerdrum eller nordfra fra Maura eller E16, ta inn Teiealleen så inn i Preståsvegen i Rundkjøringen. Nyetablert atkomst til feltet er ca. 300 m fra rundkjøringen.

Velkommen     

Prev
Next
 

Trygt og trivelig

Utemiljøet er minst like viktig som interiøret for trivselen, tror vi. Det skal føles godt å gå gatelangs hjemover. Hyggelig å sitte og lese på terrassen. Og lett å finne noen å drikke kaffe med i hagen.

Hekker, busker og trær myker opp, skjermer og rammer inn. Mellom husene anlegger vi gressplener å leke på, grusganger å gå på, benker å sitte på og alltid, alltid et epletre.

Bilen parkerer du rett utenfor døren i egen carport eller i felles garasjeanlegg. 

Midt i smørøyet

Engelsrudhagen i Nannestad sentrum ligger ca 10km nordvest for Oslo lufthavn. Her finner du rådhuset, kjøpesenter, treningssenter, fotballbane med mer. Det er god offentlig kommunikasjon med buss. Bussen tar deg til Gardermoen på bare 10 min. der togene har mange avganger i timen til Oslo.  

Med kort avstand til både Oslo og Gardermoen, bor du landlig til - med verden for dine føtter.

Nannestad byr på fantastiske turmuligheter som passer for store og små. Du finner milevis av merkede turstier som er perfekt for deg som liker fotturer eller sykling. Vinterstid finner du velpreparerte skiløyper på kryss og tvers av Romeriksåsen og Nordåsen.

Det er også fiskemuligheter både i elven Leira og i de mange vannene i skogene omkring.

Er dette interessant?

Fyll ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert om alt som skjer i prosjektet. Du får prospekt og vi sender deg påminnelse i god tid før salgsstarten så du ikke går glipp av den.

Ja takk, jeg mottar gjerne epost om prosjektet
Dette er ikke en bindende påmelding. Du binder deg ikke til noe annet enn å få informasjon om prosjektet.

Caroline
Kontakt meg hvis du har spørsmål!

Caroline Heisholt

Tlf. 4000 64 18  
caroline.heisholt@skanska.no

Del gjerne med andre

Kanskje du har venner som også er interessert?