Selg tomt til oss

Vi har stadig nye prosjekter på gang i det sentrale østlandsområdet. Har du en tomt vi leter etter?

Vi er på jakt etter tomter til salgs for å bygge bærekraftige hjem for alle

Har du en ledig tomt med de rette forutsetningene for et nytt boligområde? Vi er nysgjerrige på det meste! Det viktigste for oss er at tomten kan være passende for konseptet vårt og våre hjemmekoslige leilighetskomplekser eller småhusbebyggelse. 

Kontakt oss

Portrett av en blond mann i dress med hvit skjorte

Markus Thrygg Leder investeringer

Tomtekjøp

 • Hvor store tomter er dere på jakt etter?

  Vi er interesserte i tomter som rommer minst 20 hjem, men vi er nysgjerrige på det meste. Vi holder alltid øynene og ørene våre åpne når det gjelder å kjøpe tomter som vi ser har et potensiale for å bygge flere hjem. Det viktigste for oss er at tomten ligger bra til, kan passe for et av våre prosjekter, og at det allerede finns en detaljplan eller at detaljplanen ikke er langt unna.

 • Hvor i Norge bygger dere?

  Vi har nye prosjekt i gang i den østlige delen av Norge. Det spiller ingen rolle om vi bygger i en stor by eller på en mindre plass. Det viktigste er at det finnes potensiale for et område med gunstige priser og hyggelige boliger.

 • Må tomtene dere kjøper være detaljplanlagt?

  Nei, ikke nødvendigvis. Er tomten detaljplanlagt, eller påbegynt, er det selvfølgelig mer interessant for oss, men vi er nysgjerrige på det meste! Det viktigste er at tomten ligger bra til, og har potensiale for et av prosjektene våre.

 • Hvor lang tid tar det å bygge ferdig et nytt boligområde?

  Det kommer selvfølgelig an på hvordan grunnen ser ut, hvor mange hjem som skal bygges og en hel del andre faktorer. Men siden vi har utviklet vår egen bygge-plattform, er alle grunnleggende dokumenter klare fra starten. Dessuten bygger vi hjemmene våre i en fabrikk, og transporterer dem direkte til byggeplassen i ferdige volumelement hvor de monteres til hus på plass. Dette gjør at vi kan klargjøre nye boliger meget raskt og effektivt. Det pleier å ta ca. et år fra vi har satt første spadetaket til våre kunder kan flytte inn, men rekorden vår er åtte måneder!

 • Hvordan ser husene dere bygger ut?

  Vi bygger etter samme tegninger om og om igjen når det gjelder innsiden av husene våre. Men det betyr ikke at utsiden har samme utseende. Tvert imot, det er mange muligheter!

  Vårt leilighetskompleks er meget fleksibelt. Det kan bygges med to til fire etasjer, og tilpasses etter tomten og omgivelsene. Det kan inneholde leiligheter med ett- til fireroms, med fransk balkong, balkong eller altan. Våre småhusbebyggelser ekan bygges som rekkehus eller som kjedehus med eller uten balkong, men alltid med egen altan.

  Utforming av husene våre kan varieres på mange forskjellige måter med hjelp av forskjellige kulører, materialer for fasaden, vinduer og tak. Det gjør at de kan tilpasses etter omgivelsene, og vi kan enkelt danne varierende miljøer mellom de forskjellige områdene vi bygger.

Bærekraftig bygging

 • Hva tenker BoKlok om bærekraft?

  Bærekraft er den røde tråden gjennom hele vår virksomhet. I alt fra materialvalg til hvordan vi jobber på byggeplassen. Vi har som mål å bli klimanøytrale i 2030. Det vil vi oppnå ved å tenke bærekraft gjennom hele verdikjeden, og i alle våre prosesser. Vi bygger ikke bare boliger - vi bygger bærekraftige områder. Det er viktig for oss å skape noe som varer lenge for de som skal bo i hjemmene våre.

 • Hvilket material bruker dere?

  På BoKlok bygger vi alle boliger i tre. Det er det material med lavest karbonutslipp av alle byggematerialer. Det gjør at husene våre har betydelig lavere klimapåvirkning enn gjennomsnittet for et nybygd hus. Vi er overbevist om at tre er en viktig del av overgangen til en mer bærekraftig konstruksjon.

  Les mer om fordelene med å bygge i tre!