Bærekraftige hjem i trygge nabolag

Et hjem handler om mye mer enn bare selve huset. Vi strever alltid etter å bygge boligene våre i trygge nabolag med grønne gårdsplasser mellom husene hvor naboer kan møtes, og barna kan leke uten at foreldrene trenger å bekymre seg for trafikk. Her kan du se noen gode eksempler på hvor koselige og trygge nabolag BoKlok har bygget kan se ut. 

Åsmotunet, Jessheim

Åsmotunet ligger barnevennlig til, med barnehage i umiddelbar nærhet og kort vei til barneskole på Algarheim. Det er ca. 3 km til Jessheim sentrum med kjøpesenter, kulturhus, kino og spisesteder. Kommunen har et godt fritidstilbud, og det er kort avstand til turstier og skiløyper. Med bil tar det 15 minutter til Gardermoen og ca. 40 minutter til Oslo. Området har god offentlig transporttilbud med buss, tog og flybuss som forenkler et aktivt liv uten bil. På dagtid går det buss fire ganger i timen fra de nærmeste holdeplassene. 44 selveierleiligheter er solgt!

Averstadhagen, Kløfta

I Averstadhagen bor du så sentralt som du kan komme på Kløfta, med butikker og togstasjon rett borti gata. En halvtime fra hovedstaden – og fem minutter fra alt annet. Grønne enger, mektige elver, frodige åkre og skogkledde åser. Langt utpå landet og samtidig midt i verden, med kort vei til både Oslo og landets hovedflyplass. BoKlok er stolte over å ha utvidet boligområdet med 12 leiligheter og 15 rekkehus!

Vingesvingen, Nannestad

Vingesvingen ved Nannestad sentrum er et attraktiv og barnevennlig boligområde med kort vei inn til Nannestad sentrum med ulike butikker, spisesteder, vinmonopol, offentlig kommunikasjon og idrettsanlegg. Ved behov for ytterligere servicetilbud, er det kort vei til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter. Videre er det gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående. Du skal lete lenge etter et annet sted der naturen er så flott og tilgjengelig. Her kan du spenne skia på bena på trappa, og praktisk talt gå så langt du bare vil!  BoKlok bygget 32 selveierleiligheter her og alle er utsolgt!