Leiligheter
Fjellfoten, Kongsberg

Illustrasjon - hageside hus A

Hei Kongsberg! 

BoKlok Fjellfoten ved Skavanger i Kongsberg kommer for salg med 27 splitter nye leiligheter. Hva er vel bedre enn å bo i en nybygd, fresh og godt planlagt leilighet, som ikke koster for mye? Fra-pris 1590 000kr. Meld interesse, så holder vi deg oppdatert fremover.

Her kan du velge blant 2 og 3-roms leiligheter fra første til 3 etasje med heis.

Området byr på nærhet til det meste, barnehager og skoler i gangavstand, bussen går rett utenfor døren og tar deg til sentrum på noen få minutter. Der er det gode handelsmuligheter og tog til Drammen og Oslo for å nevne noe.

Kongsberg har store naturområder man kan boltre seg i sommer som vinter. Velutbygget skiløypenett, hoppbakke, alpinanlegg og et spennende motorsportmiljø er noe av det som finnes her.

FAKTA  
Prosjektnavn Fjellfoten

Boliger

27 st

Fellesutgifter

Fra 1050-1750,-

Prisklasse

Fra 1590 000,-

Antall rom

1-3 rom

Bruksareal

30-63 m²

Boligtype

Leiligheter

Eierform

Selveier

Innflytting

Info kommer


Morgensol eller kveldssol

Utemiljøet er minst like viktig for trivselen som selve boligen, tror vi.

Det skal føles bra å gå gatelangs hjemover, og koselig å sitte og lese på terrassen eller balkongen. Derfor plasserer vi alltid husene optimalt på tomten, og legger til rette for trivsel på fellesarealene. Her planter vi busker og trær, samt anlegger fine lekeområder for barna. 

VÅRE PLANLØSNINGER

Liten 2-roms med alt du behøver som førstegangskjøper eller pendler - romslig bad, entre, soverom, lekkert kjøkken og stue med utgang til privat balkong eller terrasse - kan man ønske seg mer?

Stor 2-roms på 52 m2 for den kresne som vi ha ekstra godt med plass. Perfekt for deg som bor alene, for par eller hvem som helst som vil ha en smart og fresh bolig. Entre med bod/garderobe, stort bad, stort soverom. Kjøkken med plass til spisebord og stue med utgang til balkong eller terrasse. 

63 m2 - svært gunstig 3-roms med to gode soverom, entre med bod/garderobe, stort bad - kjøkken med plass til spisebord og stue med utgang til balkong/terrasse.

Bilen parkerer du på din faste plass utendørs. Sportsbod medfølger også.

Vi skaper trivelge fellesarealer med lekeplasser og beplantning.

Plantegning liten 2-roms

Finnes også i 2 og 3 etasje med balkong

Plantegning 2-roms SVT

Finnes også i 2 og 3 etg. med balkong


Plantegning 3-roms

Finnes som speilvent variant, samt i 1 etasje med stor terrasse

Plantegning 3-roms SV

Finnes også i 2-3 etg med balkong

Kom og se på tomten

Lyst til å se hvor prosjektet skal bygges?

  • Fra Kongsberg sentrum via Drammensveien og Gomsrudveien E 134 mot Nummedalen. Til høyre inn på Numedalsveien over Myntbrua
  • Følg Numedalsveien i ca. 3,1 km så til venstre inn på Dyrgravveien
  • Første til høyre Bjørneveien, så første til venstre Ekornveien, så til Høyre i Elgfaret og da kommer tomten på venstre hånd.   

Velkommen!

Er dette interessant?

Fyll ut interessentskjemaet og vi holder deg oppdatert på alt som skjer i prosjektet.

FORNAVN
ETTERNAVN
MOBILNUMMER
TELEFONNUMMER
GATEADRESSE
POSTNUMMER
BY

Kontakt meg hvis du har spørsmål!

Caroline Heisholt!

caroline.heisholt@boklok.no

Tel. 92 85 13 48

Nærhet til alt det viktigste

Fjellfoten i Kongsberg ligger landlig til, tett på Kongsberg sentrum. Bussen er 1 min. gange unna. Det er kort avstand til togstasjonen og kjøpesenter med det du trenger av butikker og spisesteder. Her har du også barnehager og skoler i gangavstand. Med tog kommer du deg til Drammen på 40 min eller til Oslo på 1t og 45 min, .

Kongsberg er en av landest fjerde største innlandsbyer og har et variert og spennende aktivitetstilbud - her er det noe for alle. Kongsberg Jazzfestival er en av flere festivaler som arrangeres her, det er et godt etablert anlegg for motorsport og ikke minst er det skiløyper og alpinalegg i byen. Det er flotte tur og sykkelområder, samt at du har nærhet til flere flotte fjellområder.

Trygt og godt og likt for alle

Mer om våre kjøpsprosesser

Tanken bak BoKlok

Slik begynte det
Soppsorteringskärl innomhus

Miljøvennlig og mye mer

Mer om holdbarhet