Leiligheter
Ravinetunet, Nannestad

Hei Nannestad!

BoKlok Ravinetunet kommer for salg!

42 selveierleiligheter fra kr 1 690 000 kroner, fordelt på 6 bygg i 2 etasjer med smarte løsninger til priser som virkelig tåler sammenligning. Leiligheter fra 30-69 m2.
Velg mellom 1 og 2 etasje - alle leilighetene får privat uteplass samt carport med tilhørende sportsbod.

Dette er et attraktivt og barnevennlig boområde med kort vei til sentrum med ulike butikker, spisesteder, vinmonopol, offentlig kommunikasjon og idrettslag.

Man skal lete lenge etter et sted der naturen er så flott og tilgjengelig. Du bor med Ski in-ski out garanti. Her er du altså tett på naturen og resten av verden - med Oslo lufthavn bare noen minutter unna.

Meld interesse så holder vi deg oppdatert fremover.

FAKTA  
Prosjektnavn

BoKlok Ravinetunet

Boliger

42 st

Fellesutgifter

Fra 1.900-3200,-

Prisklasse

Fra 1.690.000 

Antall rom

2-3 rom

Bruksareal

30-69 m²

Boligtype

Leiligheter

Eierform

Selveier

Innflytting

Info kommer


Velkommen inn

Liten 2-roms med alt du behøver som førstegangskjøper eller pendler - romslig bad, entre, soverom, lekkert kjøkken og stue med utgang til privat balkong eller terrasse - kan man ønske seg mer?

Stor 2-roms for den kresne som vi ha ekstra godt med plass. Perfekt for deg som bor alene, for par eller hvem som helst som vil ha en smart og fresh bolig. Entre med bod/garderobe, stort bad, stort soverom. Kjøkken med plass til spisebord og stue med utgang til balkong eller terrasse. 

60 m2 - svært gunstig 3-roms med to gode soverom, entre med bod/garderobe, stort bad - kjøkken med plass til spisebord og stue med utgang til balkong/terrasse.

69 m2 - stor 3-roms for deg som ønsker det lille ekstra - svært romslig kjøkken og stue i denne varianten - i tillegg til stort bad og to store soverom. Entre med bod/garderobe. 

Felles for alle: ekstra takhøyde og store vinduer sørger for masse lys og god romfølelse i alle leilighetstypene. Bilen parkerer du i din egen carport der du også har egen sportsbod.

Plantegning liten 2-roms

Finnes også i 1 etg med terrasse

Plantegning 2-roms

Finnes også i 2 etg med balkong og speilvendt

Plantegning stor 3-roms

FInnes også i 2 etg med balkong

Plantegning liten 3-roms (foreløpig)

Finnes også i 1 etg med stor terrasse

Morgensol eller kveldssol

Utemiljøet er minst like viktig for trivselen som selve boligen, tror vi. Det skal føles bra å gå gatelangs hjemover, og koselig å sitte og lese på balkongen. Derfor plasserer vi alltid husene optimalt med tanke på solforholdene på tomten, og legger til rette for trivsel på fellesarealene. Her planter vi busker og trær, samt anlegger fine lekearealer for barna. Det er også fokus på gode, private uteplasser.

Kom og se på tomten

Fra E6 nord for Oslo kjører man av på E16 mot Oslo Lufthavn Gardermoen. Rett før flyplassen tar man av mot Nannestad, Grua og følger E16 i ca. 7 km til rundkjøringen og avkjøring inn på Preståsvegen mot Nannestad. Følg Preståsvegen i ca. 1,5 km til en nyetablert atkomst opp til feltet.

På Google maps finner man ny avkjøring rett ved krysset Preståsvegen/Elgvegen. Fra RV120 Nannestadvegen sydfra via Skedsmo/Gjerdrum eller nordfra fra Maura eller E16, ta inn Teiealleen så inn i Preståsvegen i Rundkjøringen. Nyetablert atkomst til feltet er ca. 300 m fra rundkjøringen. Link til kart

Velkommen 

Er dette interessant?

Fyll ut interessentskjemaet og vi holder deg oppdatert på alt som skjer i prosjektet. Ved å melde interesse, godkjenner du våre brukervilkår.

FORNAVN
ETTERNAVN
MOBILNUMMER
TELEFONNUMMER
GATEADRESSE
POSTNUMMER
BY

Hei, jeg heter Caroline Heisholt!

Kontakt meg hvis du har spørsmål!

caroline.heisholt@boklok.no
Tel. 92 85 13 48

Nærhet til alt det viktigste

Engelsrudhagen i Nannestad sentrum ligger ca 10km nordvest for Oslo lufthavn. Her finner du rådhuset, kjøpesenter, treningssenter, fotballbane med mer. Det er god offentlig kommunikasjon med buss. Bussen tar deg til Gardermoen på bare 10 min. der togene har mange avganger i timen til Oslo.  

Med kort avstand til både Oslo og Gardermoen, bor du landlig til - med verden for dine føtter.

Nannestad byr på fantastiske turmuligheter som passer for store og små. Du finner milevis av merkede turstier som er perfekt for deg som liker fotturer eller sykling. Vinterstid finner du velpreparerte skiløyper på kryss og tvers av Romeriksåsen og Nordåsen.

Det er også fiskemuligheter både i elven Leira og i de mange vannene i skogene omkring.

Trygt og godt og likt for alle

Mer om våre kjøpsprosesser

Tanken bak BoKlok

Slik begynte det
Soppsorteringskärl innomhus

Miljøvennlig og mye mer

Mer om holdbarhet