Leiligheter
Vingesvingen, Nannestad

Hei Nannestad!

BoKlok Vingesvingen kommer snart til Nannestad sentrum.

Salgsstart for første byggetrinn 09.mai fra kl 18:00. Oppmøte i "Gamle Banken" i Nannestadveien 249 fra 18:00. Trekning starter 19:00. 32 kvadratsmarte leiligheter med og uten heis og garasje. 2-4 etasjer med ett, to eller 3 soverom. For deg som vil ha penger til overs til andre ting. PRISER FRA: 2 100 000,-

Meld interesse så holder vi deg oppdatert fremover.

FAKTA  
Prosjektnavn

BoKlok Vingesvingen

Boliger

32 st

Fellesutgifter

Fra 2050-3620,-

Prisklasse

Fra 2.100.000 -

Antall rom

2-4 rom

Bruksareal

52-82 m²

Boligtype

Leiligheter

Eierform

Selveier

Innflytting

3.kvartal 2020


Kom og se på tomten

Fra E6 nord for Oslo kjører man av på E16 mot Oslo Lufthavn Gardermoen. Rett før flyplassen tar man av mot Nannestad, Grua og følger E16 i ca. 7 km til rundkjøringen og avkjøring inn på Preståsvegen mot Nannestad. Følg Preståsvegen i ca. 1,5 km til en nyetablert atkomst opp til feltet.

På Google maps finner man ny avkjøring rett ved krysset Preståsvegen/Elgvegen. Fra RV120 Nannestadvegen sydfra via Skedsmo/Gjerdrum eller nordfra fra Maura eller E16, ta inn Teiealleen så inn i Preståsvegen i Rundkjøringen. Nyetablert atkomst til feltet er ca. 300 m fra rundkjøringen.

Velkommen 

Er dette interessant?

Fyll ut interessentskjemaet og vi holder deg oppdatert på alt som skjer i prosjektet. Ved å melde interesse, godkjenner du våre brukervilkår.

FORNAVN
ETTERNAVN
MOBILNUMMER
TELEFONNUMMER
GATEADRESSE
POSTNUMMER
BY

Caroline Heisholt!

Kontakt meg hvis du har spørsmål!

caroline.heisholt@boklok.no
Tel. 92 85 13 48

Plantegning 2-roms

Plantegning liten 3-roms

Plantegning stor 3-roms

Plantegning 4-roms

Morgensol eller kveldssol

Utemiljøet er minst like viktig for trivselen som selve boligen, tror vi. Det skal føles bra å gå gatelangs hjemover, og koselig å sitte og lese på balkongen. Derfor plasserer vi alltid husene optimalt med tanke på solforholdene på tomten, og legger til rette for trivsel på fellesarealene. Her planter vi busker og trær, samt anlegger fine lekearealer for barna. Det er også fokus på gode, private uteplasser.

Nærhet til alt det viktigste

Engelsrudhagen i Nannestad sentrum ligger ca 10km nordvest for Oslo lufthavn. Her finner du rådhuset, kjøpesenter, treningssenter, fotballbane med mer. Det er god offentlig kommunikasjon med buss. Bussen tar deg til Gardermoen på bare 10 min. der togene har mange avganger i timen til Oslo.  

Med kort avstand til både Oslo og Gardermoen, bor du landlig til - med verden for dine føtter.

Nannestad byr på fantastiske turmuligheter som passer for store og små. Du finner milevis av merkede turstier som er perfekt for deg som liker fotturer eller sykling. Vinterstid finner du velpreparerte skiløyper på kryss og tvers av Romeriksåsen og Nordåsen.

Det er også fiskemuligheter både i elven Leira og i de mange vannene i skogene omkring.

Trygt og godt og likt for alle

Mer om våre kjøpsprosesser

Tanken bak BoKlok

Slik begynte det

Miljøvennlig og mye mer

Mer om holdbarhet