4 rom og kjøkken, 82 m2

Leilighet, 24.

Nannestad

Fakta
Hustype Leilighet
Eierform Selveier
Etasje 4
Antall rom 4 rom og kjøkken
BRA 82 m2
Uteplass Balkong
Parkering Garasjeplass
Status Solgt
Forventet ferdigstilt 4. kvartal 2020
Leilighetsnummer 24.
Energiklasse C
Innflyttingsklare

4-roms med solrik uteplass!

Gunstig fastpris og lave felleskostnader for en skikkelig smart endeleleilighet med 3 soverom, stort kjøkken og to boder inne. Heis og garasjeplass med sportsbod medfølger også. Privat solrik uteplass på den ene siden og hyggelig krok der du kan nyte morgenkaffen ved inngangssiden. Vil du bo i fresh, nybygd leilighet med alt du trenger - bekymringsfritt uten å måtte oppgradere på mange år? Ikke vent for lenge for det er kun 1 igjen! Gangavstand til sentrum, 8 min. med bil til Gardermoen. Ski-in ski-out garanti. Kanskje det beste av alt - du kan flytte inn med en gang, eller når det passer deg!Hei, jeg heter Caroline Heisholt!

Jeg er salg- og kundeansvarlig for prosjektet. Kontakt meg gjerne hvis du har spørsmål!

Slik forklarer vår teamleder i fabrikken…

Fordelene med å bygge i fabrikken er mange. Det er alltid riktig vær innendørs, så arbeidsmiljøet er bedre for byggarbeiderne våre. Og det sparer mye tid. Prosessen vår er utrolig smidig allerede, men vi forsøker allikevel alltid å tenke ut smartere løsninger, for eksempel med logistikken. Hvilke deler kan produseres i forkant, slik at de enkelt kan løftes inn i de store modulene.

Janet Berg, ass. teamleder Gulv

Slik tenker våre interiørarkitekter….

Som interiørarkitekt verdsetter jeg en funksjonell og trivelig planløsning, i og med at det er en god forutsetning for å skape et praktisk og fungerende hjem. Ta deg tid til god planlegging for å forenkle hverdagen. Legg deretter til personlige detaljer som du vil ha rundt deg.

Marie Rabelin, Interiørarkitekt IKEA