Rekkehus
Engelsrudhagen, Nannestad

Hei Engelsrudhagen i Nannestad!

Nannestad vokser -  det er ikke rart med naturskjønne omgivelser og umiddelbar nærhet til Gardermoen, Jessheim og ikke minst resten av verden. Her i Engelsrudhagens nye bydel vil du også få ski-in ski-out - bokstavlig talt! Skiløypene legges gjennom boligområdet.

Salgstrinn 2 inneholder 13 selveide rekkehus med carport på 110m2, fordelt på 3 bygg.

Dette er et attraktivt og barnevennlig boområde med kort vei til sentrum med ulike butikker, spisesteder, vinmonopol, offentlig kommunikasjon og idrettslag.

Meld interesse så holder vi deg oppdatert fremover.

FAKTA  
Prosjektnavn

Vingespissen

Boliger

13 st

Fellesutgifter

Pris kommer snart

Prisklasse

Fra 3950 000,-

Antall rom

4 rom

Bruksareal

110 m²

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Selveier

Innflytting

Siste kvartal 2020


Morgensol eller kveldssol

Utemiljøet er minst like viktig for trivselen som selve boligen, tror vi. Det skal føles bra å gå gatelangs hjemover, og koselig å sitte og lese i hagen. Derfor plasserer vi alltid husene optimalt med tanke på solforholdene på tomten, og legger til rette for trivsel på fellesarealene. Her planter vi busker og trær, samt anlegger fine lekearealer for barna. Det er også fokus på gode, private uteplasser.

Snart kan du bo slik, i et av 13 velplanlagte og helt nye rekkehus. Her får du mye for pengene. 3 soverom, hvor det ene har walk-in-closet, 1 stort flislagt bad samt ekstra wc. Praktisk og romslig kjøkken med tilknytning til stue.

Ekstra takhøyde og store vinduer sørger for masse lys og god romfølelse. Her er det også tenkt på oppbevaring. Inne finner du to praktiske boder samt godt med plass for garderobeskap, utendørs er det sportsboder.

Privat uteplass med platting både foran og bak boligen gjør det enkelt å ha det hyggelig ute. Bilen parkerer du rett utenfor døren i din egen carport.

Plantegning rekkehus

Midlertidig - endringer kan forekomme


Er dette interessant?

Fyll ut interessentskjemaet og vi holder deg oppdatert på alt som skjer i prosjektet.

FORNAVN
ETTERNAVN
MOBILNUMMER
TELEFONNUMMER
GATEADRESSE
POSTNUMMER
BY

Hei, jeg heter Caroline Heisholt!

Kontakt meg hvis du har spørsmål!

caroline.heisholt@boklok.no

Tel. 92 85 13 48


Kom og se på tomten

Lyst til å se hvor prosjektet skal bygges?

Fra E6 nord for Oslo kjører man av på E16 mot Oslo Lufthavn Gardermoen. Rett før flyplassen tar man av mot Nannestad, Grua og følger E16 i ca. 7 km til rundkjøringen og avkjøring inn på Preståsvegen mot Nannestad. Følg Preståsvegen i ca. 1,5 km til en nyetablert atkomst opp til feltet.

På Google maps finner man ny avkjøring rett ved krysset Preståsvegen/Elgvegen. Fra RV120 Nannestadvegen sydfra via Skedsmo/Gjerdrum eller nordfra fra Maura eller E16, ta inn Teiealleen så inn i Preståsvegen i Rundkjøringen. Nyetablert atkomst til feltet er ca. 300 m fra rundkjøringen.

Nærhet til alt det viktigste

Engelsrudhagen i Nannestad sentrum ligger ca 10km nordvest for Oslo lufthavn. Her finner du rådhuset, kjøpesenter, treningssenter, fotballbane med mer. Det er god offentlig kommunikasjon med buss. Bussen tar deg til Gardermoen på bare 10 min. der togene har mange avganger i timen til Oslo.  

Med kort avstand til både Oslo og Gardermoen, bor du landlig til - med verden for dine føtter.

Nannestad byr på fantastiske turmuligheter som passer for store og små. Du finner milevis av merkede turstier som er perfekt for deg som liker fotturer eller sykling. Vinterstid finner du velpreparerte skiløyper på kryss og tvers av Romeriksåsen og Nordåsen.

Det er også fiskemuligheter både i elven Leira og i de mange vannene i skogene omkring.

Trygt og godt og likt for alle

Mer om våre kjøpsprosesser

Tanken bak BoKlok

Slik begynte det
Soppsorteringskärl innomhus

Miljøvennlig og mye mer

Mer om holdbarhet