Til deg som bor i et hjem fra BoKlok

Gratulerer! Du har gjort et meget godt valg. Her har vi samlet informasjon som kan være nyttig for deg å kjenne til. Vi gir deg også nøyte utvalgte interiørtips og Hjemme-hos-reportasjer fra andre som bor klokt.

Nyttig å vite

Vi er her for deg når du har landet i den nye boligen tid – og i lang tid fremover. Når du kjøper et hjem fra BoKlok kan du være sikker på at alt er som du har forventet deg.

Nederst på siden har vi samlet den viktigste informasjonen for deg å kjenne til. Nysgjerrig på hvordan du kan spare miljøet og leve mer bærekraftig? Eller hvordan du holder følelsen av nybygg lengst mulig? Klikk deg inn på linkene! Du finner også alt du trenger å vite om din digitale boligperm og befaringer.

Vi er opptatt av kundetilfredshet!

Det er viktig for oss at du trives i din nye bolig og at du er fornøyd med veien dit. Vi måler kundetilfredshet etter ca. 1-2 måneder etter overtakelse og etter ettårsbefaringen. Hensikten med kundeundersøkelsen er å måle hvor fornøyd du som kunde er og identifisere viktige forbedringsområder. Vi ønsker å gi deg muligheten til å fortelle om din kjøpsopplevelse hos oss i BoKlok.