Din digitale boligperm

I forbindelse med overtakelse av din bolig, får du som boligeier med deg alt av nødvendig informasjon om hvordan bruke og holde den nye boligen din vedlike på best mulig måte. For å kunne agere på en miljøvennlig måte og samtidig gi god kundeservice, har vi valgt å lage en digital boligperm når vi overleverer tegninger, materialeliste, bruksanvisninger, og anbefalinger om vedlikehold til deg. 

En mer bærekraftig boligperm

Med hjelp av en digital boligperm, kan vi minske forbruket av papir og samtidig gi deg som beboer tilgang til nyttig informasjon uansett når behovet oppstår. 

Som boligkjøper er det også forventet at du setter deg inn i informasjon og bruksanvisningene som følger med i forvaltning, drift og vedlikehold (FDV)-dokumentasjonen for ditt nye hjem. Her finner du informasjon om hvilke produkter og installasjoner som vi har brukt i boligen din, samt hvordan de skal håndteres, rengjøres og vedlikeholdes. Du kan for eksempel finne ut lengden på en vegg eller lese om hva du trenger for å holde ytterdøren vedlike. Det er glimrende når du står i interiørbutikken eller på byggevarehuset! 

Mer informasjon og link til din digitale boligperm finner du i kjøpskontrakten din.