Din digitale boligperm

I forbindelse med overtakelse av boligen din, trenger du som flytter inn å kjenne til en hel del informasjon om den nye boligen din for at du skal kunne bruke den, og holde den vedlike på best mulig måte. Ettersom vi alltid ønsker å agere på en miljøvennlig måte og samtidig gi bra kundeservice, har vi valgt å lage en digital boligperm når vi overleverer tegninger, materialeliste, bruksanvisninger, og anbefalinger om vedlikehold. 

En mer bærekraftig boligperm

Med hjelp av en digital boligperm, kan vi minske forbruket av papir og samtidig gi deg som beboer tilgang til nyttig informasjon uansett når behovet oppstår. I den digitale boligpermen kan du for eksempel finne ut lengden på en vegg eller lese om hva du trenger for å holde ytterdøren vedlike. Det er glimrende når du står i interiørbutikken eller på byggevarehuset! 

I boligpermen finner du også en fellesplass for borettslaget hvor medlemmene kan se forskjellige dokumenter, kontaktinformasjon, møter og nyheter fra styret. Styret kan laste opp interne dokument som kun er ment for styrets medlemmer. Når BoKlok overleverer styrearbeidet til borettslaget, overføres også ansvaret for borettslagets side i den digitale boligpermen.