Våre fem beste tipsfor hjemmekontoret!

Flere av oss tilbringer større og større deler av jobb- eller studietiden i hjemmet vårt. For mange er hjemmekontoret en fin plass å ha for nettopp studier, jobb, å være kreativ, betale regninger eller bare for å surfe på nett.Vi hjelper deg med å unngå vanskelige hjørnepulter og kjedelige kontorstoler på hjul, skap heller en annerledes og kreativ oase kun til deg selv! 

1. Tenk utenfor boksen

Du trenger ikke å velge en vanlig pult. Med hjelp av bøker, ben og valgfrie bordskive, kan du skape både en personlig og unik arbeidsplass. Firmaet PrettyPegs produserer møbelben og tilbehør til møbler fra IKEA. Et tips er å velge overflate etter behov. Like du å male (eller ta en kopp kaffe) ved bordet, kan det være bra å legge en glass-skive på skrivebordet. 

2. Smart oppevaring

Oppbevar små saker i fine esker eller krukker så får du en ryddigere plass å jobbe på. Det finnes også mange løsninger for oppbevaring som kan henge på veggen som er både vakre og praktiske. Sjekk IKEA SKÅDIS, for eksempel.

3. Lag en moodboard

En moodboard kan fungere som motivasjon eller bare et vakkert fargespill ved skrivebordet. Boarden kan du fylle med personlige bilder, inspirerende sitat, prosjekt og fargepaletter. Savner du inspirasjon til moodboarden din? Kikk deg inn på Pinterest – der kryr det av kreative idéer!

4. Fyll omgivelsene med grønne planter

Planter ved skrivebordet skaper positiv energi og gir liv til arbeidsplassen. Sukkulenter er et godt egnet alternativ ettersom at de klarer seg med mindre sollys og vann.  

5. Bytt skrivebordsbilde på PC’en etter sesong og humør

Et herlig bakgrunnsbilde på PC’en er en umerket måte å fornye arbeidsplassen på og det gir deg en bra start på dagen. På Design Love Fest finner du mange vakre bakgrunner som skapes i samarbeid mellom kunstnere og fotografer, og de er helt gratis for privat bruk!