Hjemme hos...familien Lindblom

Evelina og Patriks yngste datter Stella, pekte mot et av rekkehusene, og så var det bestemt! Her skulle familien bo. Like etter ble kontrakten signert, og flyttelasset dro av gårde i desember 2019. Med kreative løsninger ble et ekstra soverom lagd og nå stortrives Eveline og Patrik sammen med barna Stella, Elis og Signe på de 177 kvadratmeterne i BoKloks boligområde Myrvisslaren i Karlstad i Sverige.

Hvordan ble interessen din for innredning født?

Jeg har tegnet hus og innredet hus allerede som liten – jeg ville nemlig bli interiørarkitekt. Inspirasjonen finner jeg på Instagram og hjemme hos venner. Med alt Instagram har å by på av dekorative hjem, føles innredningsmagasiner overflødige. Jeg er ikke spesielt interessert i design, jeg bare føler meg frem, sier Evelina.

Et mer funksjonelt hjem i et allerede praktisk rekkehus

I BoKloks rekkehus i Karlstad kan du velge mellom to løsninger, fire soverom, eller tre soverom med et familierom. Da familien Lindblom valgte huset sitt sent i prosessen, ble det en bolig med tre soverom. Og med to voksne og tre barn i familien, manglet et soverom. Men det stoppet ikke Evelina. Med hjelp av en vegg og et ekstra klesskap, ble familierommet i andre etasje raskt et ekstra soverom til et av barna.

"Det herlige rekkehuset vårt består nå av fire soverom, et kjøkken, stue og to baderom. Det er godt med oppbevaring, men for en familie på fem, er det godt at vi er kreative. Vi skal fikse litt på det store badet nede – sette opp et veggskap, en benkeplate og kanskje en dusjvegg. En smart måte å få mer oppbevaring på for vår store familie – det kan vi aldri få for mye av!"

Hvilket av rommene er du mest fornøyd med?

Åh – det var et vanskelig spørsmål! Jeg elsker at stuen er såpass stor at den kan deles opp i to deler. Men mitt favorittrom er nok soverommet. Der er det stille og rolig, og de tykke gardinene stenger ut alt av lys som gjør at det føles veldig koselig. 

Hvilke instagram-kontoer inspirerer deg?

Min store BoKlok-inspirasjon er skjønne Camilla som driver @etthundrasexklokakvadratmeter. Ellers følger jeg gjerne kontoer som poster både innredning og lifestyle. Jeg ønsker å bli kjent med mennesket bak innredningen, som for eksempel @maritdybeck, @camillasrum @moeofsweden 

Jeg følger selvfølgelig også BoKlok på Instagram, og elsker når dere legger ut løsninger for spesifikke rom slik at jeg kan få inspirasjon fra hva andre har gjort. Det er så greit å se hvordan andre som bor klokt har det hjemme hos seg. 

“Jeg liker en miks av rimelig og luksuriøst! De fleste av møblene våre er fra IKEA, men møblene i kjøkkenet er fra Hay og Ton. Jeg kjøper også gjerne brukt om det blir røverkjøp. Jeg finner nesten alltid noe jeg vil ha på Granit, og håndduker kjøper jeg alltid fra Lexington som gir en luksuriøs følelse i baderommet."