Det finnes mange fordeler med nybygde boliger!

Vi får ofte spørsmål om hva fordelene med kjøp av nybygde boliger er. Listen er lang, alt fra energisparing til pent design og høy kvalitet. Her har vi samlet de mest attraktive fordelene ved kjøp av nye boliger - slik vi ser det!

Nybygd er energieffektivt... 

Energieffektiviteten i nybyggde BoKlok boliger handler om: 

  • Moderne isolasjon som skaper god termisk ytelse. Du får lydisolering og redusert støyforstyrrelse.
  • Moderne vinduer som minimerer varmetap.
  • Energiklasse A for kjeler og andre energikrevende maskiner som oppvaskmaskiner og vaskemaskiner.
  • Lavspylende kraner, dusjer og toaletter.
  • Ingen skryt. Ved å bygge bare de kvadratmeterne som trengs, sparer vi mest energi, fordi kvadratmeterne vi aldri bygger er de mest energibesparende. Både i byggeperioden, og i hele hjemmets levetid.

 

Klokt planlagt nyproduksjon... 

Allerede på tegnebrettet er IKEAs interiørdesignere involvert i planleggingen av hjemmene våre. Med deres hjelp sørger vi for at kvadratmeterne varer lenger, og holder litt mer. Firkantet smart på kubikk!

...og trygghet så klart 

Som andre boligutviklere gir BoKlok fem års garanti på både kontrakter og hvitevarer.

Selv om det er garantier, er nybygg like trygt - av mange årsaker. Vi er med deg gjennom hele BoKlok-reisen, fra registrering av interesse til du setter nøkkelen i døren til ditt nye hjem - og lenge etter det! Vi ses på seks måneders befaring, toårig befarings og garantikontroll, som finner sted når du har bodd i ditt nye hjem i fem år. Vi utbedrer eventuelle feil og mangler, og vår ettermarkedspersonell er alltid klare til å svare på spørsmål og hjelpe deg med svar på spørsmål om pleie og vedlikehold.

For deg som føler deg usikker på kjøpet på grunn av at den nåværende boligen ennå ikke er solgt, er det mulighet for utsettelse av tilgang i opptil tre måneder.

"Kunden setter pris på at det bare er å flytte inn og at renovering ikke er det første du må gjøre. I nybygde boliger er det veldig liten risiko for ubehagelige overraskelser, slik som det kan være ved renovering av et gammelt hus. Faktisk er det ofte dyrere å renovere enn du opprinnelig trodde."

Karin Engsner
Kundeansvarlig i BoKlok Sverige

Portrett av Karin Engsner kundeansvarlig selgere i BoKlok Sverige