Leilighetskomplekset

Målet med den nye generasjon av leilighetskomplekset vårt er å kombinere god design, bærekraft og kvalitet til en pris som så mange som mulig skal ha råd til. Det er kjernen i BoKlok. Vi synes nemlig at muligheten for å bo i et vakkert hjem ikke skal være avhengig av hvor tykk lommeboken er. Vi vil at god arkitektur og design skal være tilgjengelig for alle.  

Tradisjon og innovasjon

Trygt, koselig og tiltalende! Det er ord som symboliserer hverdagen i hjemmene våre, i nabolaget og i byen. Det er alltid utgangspunktet i utformingen av områdene våre. Når vi skulle planlegge de nye leilighetskompleksene, var det meget viktig for oss å samarbeide med et arkitektfirma som hadde samme syn på verdier som oss. Valget falt på Sandellsandberg med den anerkjente arkitekten Thomas Sandell i spissen. 

Sammen med Sandellsandberg har vi nå utviklet en helt ny identitet for leilighetskomplekset som oser av tradisjon og innovasjon. 

Arkitektur som utstråler humanisme og en dose glede

"Jeg synes at pen arkitektur skal være tilgjengelig for flere. Utgangspunktet i dette samarbeide er å konstruere hus som er bærekraftige over lengre tid. Både når det gjelder arkitekturen og materialet. Alle skal umiddelbart få følelsen av at her vil jeg bo! 

Den nye arkitekturen kan beskrives som skandinavisk design med harmoniske former og god funksjon. Hver eneste detalj har fått like mye kjærlighet. Delene i huset er like fine som enheter som helheten de skaper sammen. Se på den lille blomsten for eksempel - kjærligheten for akkurat den lille detaljen skaper det lille ekstra. Jeg synes arkitektur skal utstråle humanisme og en dose glede."   

Thomas Sandell, sjefssarkitekt, Sandellsandberg

Kvadratsmart

Når du sjekker kvadratmeteren, skal du ikke la deg lure av målene.Boligene våre er kvadratsmarte og hver eneste kvadratmeter gjelder. Det er imidlertid mange kubikkmeter - i boligene får alle en ekstra desimeter som gir mer plass for oppbevaring. Den åpne planløsningen mellom kjøkkenet og stuen, sparer kvadratmeter samtidig som den gir plass på en fin og sosial måte.