Småhusbebyggelse - et hjem for alle stadier i livet

Småhusbebyggelsene våre, enten i form av kjedehus eller rekkerhus passer for mange forskjellige stadier i livet. Etter leiligheten, før villaen, etter villaen og før seniorboligen. Det er et lyst og velplanlagt hus med en etasje for fellesarealene og det sosiale livet, og en etasje for alle soverom. 

Koselig og holdbart

Utemiljøene er minst like viktige for trivselen som på innsiden. Det skal føles trygt å gå den siste biten hjem og å lese en bok i hagen skal være hyggelig. Vi sørger alltid for å utnytte solstrålene optimalt og plasserer husene i kombinasjon med hvilke forutsetninger tomten har.  

Husene produseres i holdbare fasadematerialer som tåler all slags vær. Sadeltak eller pulttak sammen med et fargekart i naturens farger, muliggjør å skape et varierende og levende boligområde. Med espalierer skapes naturlige beskyttelser mot innsyn og som fungerer som en klatrevegg for planter. På boder og ekstra bygninger, kan sedumtak ta vare på regnvann og samtidig bidra til et grønt område. 

Skandinavisk designuttrykk i bærekraftige materialer

”Huset skal føles velbygd og trygt. Husene våre er kompakte og kubistiske med et skandinavisk designuttrykk, men aldri triste når kontrastene i materialet liver opp fasaden. Husene bygges alltid med et naturlig og bærekraftig materiale. De er også velisolerte og har en meget god lufttetthet, som sammen med et effektivt ventilasjonssystem, reduserer energiforbruket.”

Anders Larsson, arkitekt, Aloco

Kvadratsmart

Når du sjekker kvadratmeteren, skal du ikke la deg lure av målene. Husene våre er kvadratsmarte og hver eneste kvadratmeter gjelder. Det er imidlertid mange kubikkmeter - i boligene får alle en ekstra desimeter som gir mer plass for oppbevaring. Den åpne planløsningen mellom kjøkkenet og stuen, sparer kvadratmeter samtidig som den gir plass på en fin og sosial måte.