Kjøp bolig av BoKlok

Vi vet at det er en stor beslutning å kjøpe en bolig selv om det er din første, andre eller siste. Vi vil at du skal være velinformert og ta en trygg beslutning. Her forteller vi hvordan du går frem når du skal kjøpe en bolig av oss fra start og helt frem til dagen du flytter inn.

Dette skjer når du kjøper en bolig av oss

Få svar på spørsmål

Et par uker før salgsstart sender vi deg en unik invitasjon til en nettside for prosjektet som du har registrert interesse på. Her har vi samlet svar på ofte stilte spørsmål før den viktige salgsstarten. Du finner også filmer hvor vi viser boligene og nabolaget i detaljer. 

Salgsstart

Vi vil at alle det skal være rettferdig for alle som ønsker å kjøpe en bolig av oss. Derfor ser våre salgsstarter litt annerledes ut, men desto viktigere å få med seg! Her får du nemlig beskjed om i hvilken rekkefølge du får velge bolig via loddtrekning.  

For å delta på salgsstarten, og øke sjansene dine til å kjøpe en bolig, må du melde deg på loddtrekningen. Den vil sendes ut til alle som har registrert interesse på prosjektet ca. et par uker før salgsstarten. Loddtrekningen skjer når salgsstarten starter, og du kan følge den på webben.  

Når salgsstarten er i gang, får du en e-post med ditt lodd og informasjon om når vi kontakter deg for valg av bolig. 

Velg bolig og tegn avtale

Vi kontakter samtlige i rekkefølge fra loddtrekningen. Når det blir din tur å velge, kan du se hvilke boligen som er igjen på prosjektets nettside. Det kan være en god idé å finne et par reserveboliger dersom førstevalget ditt skulle bli valgt av en annen. Det vil alltid være tid til å stille spørsmål og få mer informasjon om de ulike boligenes forskjellige fordeler i samtalen med oss. 

Når du har bestemt deg, sender vi en digital forhåndsavtale for boligen på e-post til deg. Les den i fred og ro før du skriver under med din e-signatur (Bank-ID), avtalen er bindende. 

Overtakelse og innflytting

Før overtakelse blir du invitert til et informasjonsmøte der vi går igjennom alle detaljene du må vite før du får nøklene. På overtakelsesdagen møter du en representant fra BoKlok og entreprenør, sammen tar vi en gjennomgang av ditt nye hjem. 

Hjelp med bank og megler

Hvis du er usikker på hvilken bank du skal bruke, så hjelper vi deg gjerne. Vi kan også formidle kontakt med en megler som kan hjelpe deg med salg av din eksisterende bolig. Om du vil ha flere detaljer, ta kontakt med din kontaktperson som du har i prosjektet du er interessert i.