Meld din interesse

Vær blant de første til å få mer informasjon om kommende prosjekter. Meld din interesse allerede i dag så holder vi deg oppdatert. Vi vil da bruke opplysningene du oppgir her for å kontakte deg ved oppstart av nye boligprosjekt.

Interessert

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektet. Husk å skrive inn riktig e-post og mobilnummer, slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er derfor ikke en booking eller bindende registrering.

Søker

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at boKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og deres partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for. Vi bruker også informasjonen til å sende deg informasjon og markedsføring om, eller i forbindelse med prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post.
Hvis du ikke ønsker å mote informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du lese her: boklok.no/vilkår-for-bruk.