Trygt, koselig og tiltalende!

Det er ordene som symboliserer livet i hjemmene våre, nabolaget og i byen - tanker som alltid er en del av utgangspunktet når vi utformer områdene våre.

Målet vårt er at vi skal bygge bærekraftige kvalitetsboliger i skandinavisk design i områder med grønne utemiljøer som har fokus på trygghet med tydelig innramming og med plass for sosialt felleskap. På den måten bygger vi trygge og allsidige boligområder med gode muligheter for fellesskapet. 

Våre boligområder

Miljøene vi lever i er så mye mer enn bare hjemmet vårt. Det er alltid noe i nærområdet du må forholde deg til, uavhengig om boligen din ligger midt i sentrum eller i utkanten av et mindre samfunn, eller sentralt i et urbant område. Når vi i BoKlok utformer boligområdene våre, vurderer vi utemiljøer, nabolag og byen nøye, og tenker på de som som skal fungere på plassen i alle de forskjellige stadiene i livet. 

Det grønne hjerte

Når vi setter oss ved tegnebordet og utformer områdene våre hjelper det å tenke på alle stadier i livet, og på de forskjellige kvalitetene som vi forbinder med dem.

I BoKlok har vi alltid med oss at: 

Livet i byen...

... skal skape sammenheng, allsidighet og være tilpasningsbart.

Livet i nabolaget...

... skal være trygt, inkluderende og bogne av utemiljøer som kan brukes. 

Livet i fellesarealet...

... skal være sunt, lekevennlig og invitere til felleskap.