Det finnes mange fordeler med nybygde boliger!

Listen er lang, alt fra energisparing til god design og høy kvalitet. Her har vi samlet de mest attraktive fordelene ved kjøp av nye boliger.

Nybygd er energieffektivt... 

Energieffektiviteten i nybygde BoKlok-boliger handler om: 

  • Moderne isolasjon som skaper god termisk ytelse. Du får lydisolering og redusert støyforstyrrelse.
  • Moderne vinduer som minimerer varmetap.
  • Energiklasse A for kjeler og andre energikrevende maskiner som oppvaskmaskiner og vaskemaskiner.
  • Lavspylende kraner, dusjer og toaletter.
  • Ingen skryt. Ved å bare bygge de kvadratmeterne som trengs, sparer vi mye energi, de kvadratmeterne vi aldri bygger er de mest energibesparende. Både i byggeperioden, og i hele hjemmets levetid.

 

Klokt planlagt nyproduksjon... 

IKEAs interiørdesignere er involvert i planleggingen av hjemmene våre allerede på tegnebrettet. Med deres hjelp sørger vi for at kvadratmeterne varer lenger. Firkantet smart på kubikk!

...og trygghet så klart 

Som alle andre boligutviklere gir BoKlok fem års garanti på både kontrakter og hvitevarer.

Vi er med deg gjennom hele BoKlok-reisen, fra registrering av interesse til du setter nøkkelen i døren til ditt nye hjem - og lenge etter det! Vi ses på ettårs befaring og garantikontroll som finner sted når du har bodd i ditt nye hjem i fem år. Vi utbedrer eventuelle feil og mangler, og ettermarkedspersonellet vårt er alltid klar til å hjelpe deg med svar på spørsmål om vedlikehold.

"Kunden setter pris på at det bare er å flytte inn og at renovering ikke er det første du må gjøre. I nybygde boliger er det veldig liten risiko for ubehagelige overraskelser som det kan være ved renovering av gamle hus. Det er ofte dyrere å renovere enn du opprinnelig trodde."

Karin Engsner
Kundeansvarlig i BoKlok Sverige

Portrett av Karin Engsner kundeansvarlig selgere i BoKlok Sverige