Bo klokt i fremtiden

Ønsker du å planlegge for ditt nye hjem eller bare drømme litt om fremtiden? Her beskriver vi områdene vi planlegger å bygge i på litt lengre sikt. Det er fremdeles litt tidlig, men tiden går fort og vi kan snart fortelle mer. Meld din interesse i dag for å få med deg nyhetene først! 

Åsmoen, Jessheim 

Eiendom: Rekkehus
Salgsstart: 2022
Innflytting: 2023

Åsmoen ligger fint, rolig og landlig til ca. 3 km unna Jessheim sentrum. Fra eiendommen er det gode bussforbindelser og turmuligheter. Området er barnevennlig og ligger ca. 1,2 km i luftlinje unna Algarheim skole med skøytebane på vinteren, kunstgressbane på sommeren, basketbane og lekeapparater. Nærmeste barnehage ligger ca. 0,4 km unna.

Engelsrudhagen, Nannestad 

Eiendom: Rekkehus
Salgsstart: 2022
Innflytting: 2023

Engelsrudhagen er et område i vekst og utvikling med kort vei til sentrum av Nannestad. Området er barnevennlig med få minutter til både barnehage og skoler på alle trinn. Fra eiendommen er det også gode turmuligheter. Fra Engelsrudhagen er det ca. 10 min til Gardermoen, 15 min til Jessheim og 40 min til Oslo.

Heimdalenga, Moss

Eiendom: Rekkehus
Salgsstart: 2022
Innflytting: 2023

Fra Heimdalenga er kort vei til alle fasiliteter, vakre turstier og badestrand på Feste. Det er gangavstand til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, idrettsanlegg og alt du måtte trenge av forretninger.