Leilighetskomplekset

Målet med den kommende generasjon av leilighetskomplekset vårt er å kombinere god design, bærekraft og god kvalitet. Det er kjernen i BoKlok. Vi er forpliktet til en bærekraftig utvikling og har som mål at flere skal få realisert drømmen om å eie egen bolig. 

Tradisjon og innovasjon

Trygt, koselig og tiltalende! Det er ord som symboliserer hverdagen i boligene våre og er et viktig utgangspunktet i utformingen av områdene. Da vi bestemte oss for å videreutvikle produktene våre var det meget viktig å samarbeide med et arkitektfirma som hadde samme syn på verdier som oss. Valget falt på LPO arkitekter.

Sammen med LPO utvikler vi nå en helt ny identitet for leilighetskomplekset som oser av tradisjon og innovasjon.

LPO har som mål å tegne bygg som står med tiden, som er like aktuelle i dag som om 50 år. For å oppnå dette er form, utrykk, og materialvalg kombinert med rasjonell produksjon og transportmetoder viktig. I tillegg er gode planløsninger og bærekraftige produkter som ivaretar klima og miljø essensielt for å få et godt CO2-regnskap.

Vi tror på at de beste ideene og resultatene kommer til liv når vi samarbeider på tvers av spesialiteter og fag og i tett samarbeid med våre oppdragsgivere. Sammen med BoKlok har vi utviklet gode og rasjonelle boligmoduler der både fleksibilitet, arkitektonisk kvalitet og bærekraft har blitt ivaretatt.

Portrett av daglig leder i LPO arkitekter, i hvit skjorte med blå genser
Christian N. Madsen
Daglig leder, LPO arkitekter

Fleksibilitet, arkitektonisk kvalitet og bærekraft

"LPO har som mål å tegne bygg som står med tiden, som er like aktuelle i dag som om 50 år. For å oppnå dette er form, utrykk, og materialvalg kombinert med rasjonell produksjon og transportmetoder viktig. I tillegg er gode planløsninger og bærekraftige produkter som ivaretar klima og miljø essensielt for å få et godt CO2-regnskap.

Vi tror på at de beste ideene og resultatene kommer til liv når vi samarbeider på tvers av spesialiteter og fag og i tett samarbeid med våre oppdragsgivere. Sammen med BoKlok har vi utviklet gode og rasjonelle boligmoduler der både fleksibilitet, arkitektonisk kvalitet og bærekraft har blitt ivaretatt."

Christian N. Madsen, daglig leder i LPO arkitekter

Kvadratsmarte hjem

Boligene våre er kvadratsmarte og hver eneste kvadratmeter gjelder - alle får en ekstra desimeter som gir mer plass for oppbevaring. Vi har en åpen planløsning mellom kjøkkenet og stuen som både sparer kvadratmeter og gir god plass til det sosiale.