Rekkehuset - et hjem for alle stadier i livet

Våre rekkehus passer for mange forskjellige stadier i livet. Etter leiligheten, før villaen, etter villaen og før seniorboligen. Det er et lyst og velplanlagt hus med en etasje for fellesarealene og det sosiale livet, og en etasje for alle soverom. 

Gode planløsninger og bærekraftige produkter

BoKlok er forpliktet til en bærekraftig utvikling og har som mål at flere skal få realisert drømmen om å eie egen bolig. Vi skal være klimanøytrale i 2030 og det gjenspeiles i alt vi gjør. Med de nye rekkehusene er vi på god vei. LPO arkitekter viser handlekraft og forståelse for hvor viktig bærekraft er for BoKlok, og vi svært stolte av hva vi sammen med LPO har fått til med utvikling av nye produkter. Hos BoKlok får du nå nyutviklede rekkehus på 99 m².

LPO har bidratt til å videreutvikle og fornye BoKloks grunnmoduler slik at de enkelt lar seg innpasse til ulike landskapsformasjoner som for eksempel fallende terreng. Med bærekraftige materialer, solide konstruksjoner og fleksible planløsninger, skal boligene være utformet slik at de tåler et langt livsløp og er attraktive for beboere i ulike livsfaser. De nye modulene vi har utviklet har også en variasjon av takformer, fargebruk og detaljering av fasadene slik at hver enkelt bolig uttrykker seg med attraktiv egenart samtidig som den kan kobles sammen med en felles områdeidentitet.

Portrett av daglig leder i LPO arkitekter, i hvit skjorte med blå genser
Christian N. Madsen
Daglig leder, LPO arkitekter

Kvadratsmarte hjem

Når du sjekker kvadratmeteren, skal du ikke la deg lure av målene. Husene våre er kvadratsmarte og hver eneste kvadratmeter gjelder - i boligene får alle en ekstra desimeter som gir mer plass for oppbevaring. Den åpne planløsningen mellom kjøkkenet og stuen, sparer kvadratmeter samtidig som den gir god plass til det sosiale.