Spar penger med et nybygd hjem fra BoKlok

Det er mange fordeler med et nybygd hjem fra BoKlok. Listen er lang, alt fra energisparing til god design og høy kvalitet. Her har vi samlet de mest attraktive fordelene ved kjøp av nye boliger.

Et nytt hjem er bortimot bekymringsfritt

  • Ingen forskuddsbetaling ved signering av kontrakt.
  • Lavere dokumentavgift (2,5% av tomteverdien).
  • Ved kjøp av nybygg for du en lovfestet reklamasjonsrett som gir deg fem bekymringsfrie år om noe skulle skje med din bolig.
  • Alt er nytt, og du slipper store oppussingskostnader.
  • Fleksible planløsninger og gode materialvalg skaper hjem som varer lenge og fungerer fint for mennesker i ulike livsfaser.
  • Kjøp av nybygg gir deg et tidsriktig hjem med smarte og moderne løsninger. Du får en enklere og bekymringsfri hverdag som gir deg mer tid til overs til de viktige tingene.

... og energieffektivt

Boklok benytter energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Boligene har installerte varmepumper og det er mulig å oppgradere til peisovn og el-ladepunkt til bilen i en gitt tidsperiode. Dette gir deg som boligkjøper blant annet en lavere strømregning og bedre innemiljø.

Vi følger deg gjennom hele kundereisen

Vi er med deg gjennom hele BoKlok-reisen, fra har du har meldt interesse på et boligprosjekt, helt til du setter nøkkelen i døren til ditt nye hjem - og lenge etter det! Vi sees på ettårsbefaringen og ved eventuelle utbedringer av feil og mangler.

Kundene våre setter stor pris at vi er en del av Skanska med sine 130 år i bransjen. En trygg aktør som har eksistert over lang tid gir en ekstra trygghet i usikre tider. Som kunde kan du være trygg på at vi kommer til å fortsette med å bygge nye, trygge områder for alle. 

Selge leder Hampus Swedérus BoKlok Sverige
Hampus Swedérus
Selge leder, BoKlok Sverige