Alle fortjener et hjem de ønsker å bo i

Vi gir deg muligheten.

Boligbygging tenkt på nytt

BoKlok er et konsept utviklet og eid i fellesskap av Skanska og IKEA og det legger klare føringer for hvordan vi lager boliger. Løsningene er gjennomtenkte og bygger på mer enn 130 års erfaring, hver kvadratmeter er plassert der den vil gjøre best nytte for seg. Merkevarene våre er kjent verden over for god kvalitet og lekker design – dette er bokstavelig talt innebygget i boligene våre. 

Arkitektoniske ambisjoner i balanse med BoKloks industrielle produksjon

BoKlok er forpliktet til en bærekraftig utvikling og har som mål at flere skal få realisert drømmen om å eie egen bolig. Vi skal være klimanøytrale i 2030 og det gjenspeiles i alt vi gjør. Hos BoKlok får du nå nyutviklede rekkehus på 99 m². LPO arkitekter har vist handlekraft og forståelse for hvor viktig bærekraft er for BoKlok, og vi svært stolte av hva vi sammen med LPO har fått til med utvikling av nye produkter. 

Nå kommer vi til deg!

BoKlok bygger leiligheter og rekkehus i hele Østlandsområdet. Registrer deg i skjemaet under, så holder vi deg oppdatert på hva som skjer i ditt nærområde.

Meld interesse

Du er et steg nærmere et hjem fra BoKlok! Ved å melde interesse vil du være blant de første som får oppdateringer i prosjektet. Merk at det ikke er en bindende registrering og er helt kostnadsfritt.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.