Alle fortjener et hjem de ønsker å bo i

Vi gir deg muligheten.

Boligbygging tenkt på nytt

BoKlok er et konsept utviklet og eid i fellesskap av Skanska og IKEA og det legger klare føringer for hvordan vi lager boliger. Løsningene er gjennomtenkte og bygger på mer enn 130 års erfaring, hver kvadratmeter er plassert der den vil gjøre best nytte for seg. Merkevarene våre er kjent verden over for god kvalitet og lekker design – dette er bokstavelig talt innebygget i boligene våre. En ny start betyr at du får mulighet til å tenke helt nytt. I et nytt hjem fra BoKlok har vi tenkt mange av tankene for deg.

Nå kommer vi til deg!

BoKlok bygger leiligheter og rekkehus i hele Østlandsområdet. I 2022/23 kommer vi til Nannestad, Jessheim, Frogn og Kongsberg. Registrer deg i skjemaet under, så holder vi deg oppdatert på hva som skjer i ditt nærområde.

Meld interesse

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at boKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og deres partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for. Vi bruker også kontaktinformasjonen til å sende deg informasjon og markedsføring om, eller i forbindelse med prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å mote informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du lese her: boklok.no/vilkår-for-bruk.