BoKlok Åsmoen Jessheim, Ullensaker

En fornøyd og glad liten familie på tre stykker
Prosjektnavn
BoKlok Åsmoen
Antall
26 stk
Prisantydning fra
5.090.000 kr
Felleskost/mnd
1.637 kr
Omkostninger
18.562 kr
Totalpris
5.108.562 kr
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus
Eieform bolig
Selveier
Status
I salg
Innflytting
2023-03-22
Salget har startet!

BoKlok senker terskelen inn i boligmarkedet - mange bekker små blir en stor Å

Her får du muligheten til å oppfylle drømmen om å eie egen bolig uten å bo deg i hjel. Dette er for deg som velger bolig for andre enn deg selv, for deg som vil bo godt, men likevel ha penger til overs. Grip sjansen og sikre deg et helt nytt og moderne rekkehus du også! Rekkehusene står innflyttingsklare mars 2023.

+ 12 Mer

Velkommen til Jessheim

Jessheim er en attraktiv og koselig by med et tilbud alle kan sette pris på, enten det er friluft eller det urbane som ligger hjerte ditt nærmest. I 2022 fylte Jessheim 10 år som by. En by med stadig økende tilbud og unike mennesker som fyller den med yrende folkeliv og røre. Der det er hjerterom, er det husrom. Ullensaker er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst. 

Kort avstand til alt du trenger

På Åsmoen på Jessheim vil du bo barnevennlig til med hage og natur tett på. Det er kort vei til sentrum og et godt tilbud av offentlig kommunikasjon. Oslo og Lillestrøm ligger bare en togtur unna og mulighetene for å være spontan er mange! Det er med stor glede at vi ønsker deg velkommen til trygge omgivelser med kort avstand til alt du trenger i hverdagen.

Et hjem du vil trives i

Boligene er lyse og romslige, med store vinduer som sørger for godt lysinnslipp. Første etasje består av entre og wc, med adskilt kjøkken og stue som kan forlenges på markterassen og videre ut i hagen. Trappen opp til andre etasje viser vei til tre soverom, bad og bod. Alle boligene har også egen carport og sportsbod på utsiden. 

BoKlok Åsmoen
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Visninger

12 feb 2023

Visning på tomten

2023-02-12 13.30 - 2023-02-12 14.30
Markvegen

Vi ønsker deg velkommen til visning på tomten i Markvegen. Det er bare å komme, ingen påmelding er nødvendig. Passer ikke oppsatt visningstidspunkt? Ta kontakt med megler for en privat visning.

16 feb 2023

Visning på tomten

2023-02-16 17.00 - 2023-02-16 18.00
Markvegen

Vi ønsker deg velkommen til visning på tomten i Markvegen. Det er bare å komme, ingen påmelding er nødvendig. Passer ikke oppsatt visningstidspunkt? Ta kontakt med megler for en privat visning.

Mer informasjon

 • Ta kontakt med Lene og Tom

  Vi jobber med Lene og Tom fra Sem & Johnsen. De hjelper gladelig til om du har spørsmål om din nye drømmebolig, trenger boliglån eller hjelp til å selge din eksisterende bolig. Passer ikke oppsatt visningstidspunkt på tomten? Bare ta kontakt for en privat visning.

 • Visning etter avtale

  Vi kjører ukentlige visninger. Om ikke oppsatt tidspunkt passer, ta kontakt så setter vi opp en privat visning for deg. 

 • Prospekt

  Nysgjerrig? Last ned prospektet digitalt her.

  Last ned prospekt

 • Prisliste og budskjema

  Ønsker du å se nærmere på prisene eller å benytte deg at budskjema i papirvariant for salgstrinn 1? Last ned begge deler her. 

  Klikk her for å laste ned prisliste og budskjema.

Kontakt oss

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Meld interesse for BoKlok Åsmoen, Ullensaker

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.