BoKlok Åsmoen Jessheim, Ullensaker

Prosjektnavn
BoKlok Åsmoen
Antall
26 stk
Prisantydning fra
4.390.000 kr
Felleskost/mnd
1.637 kr
Omkostninger
18.562 kr
Totalpris
4.408.562 kr
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus
Eieform bolig
Selveier
Status
Kommer snart
Salgsstart
Høsten 2022
Salgstart høsten 2022

Bo idyllisk til på Åsmoen

På Åsmoen bor du idyllisk til, med Jessheim Ridesenter som nærmeste nabo. Samtidig har du Jessheim sentrum rett i nærheten med et stort utvalg av butikker, restauranter og varierte kulturopplevelser. Det er lett å være spontan når du ønsker, med hyppige avganger med tog til Lillestrøm (26 min) eller Oslo (39 min). Gardermoen ligger kun 15 min. unna med bil. På Åsmoen vil du bo godt med likesinnede, her vil det være lett å få nye venner, - for både store og små.

Et hyggelig nabolag

Hver bolig kommer med 3 soverom, markterrasse og hage. I tillegg får du egen carport og utvendig bod med gode oppbevaringsmuligheter.

Nye og moderne rekkehus

Her får du nyutviklede rekkehus på 99 m² over to plan som er gjennomtenkte, har god kvalitet og gode planløsninger slik at du skal trives best mulig. 

Et område i vekst

Ullensaker har hatt jevn høy tilflytting og befolkningsvekst de siste årene, noe som og forventes fremover. Jessheim er en attraktiv og koselig by med et tilbud alle kan sette pris på, enten det er friluft eller det litt mer urbane som ligger ditt hjerte nærmest. Jessheim storsenter har blitt en sosial møteplass for mange med mer enn 150 butikker og serveringssteder. Rett utenfor døra finner du et vell av turstier og skiløyper. Barnehage og skole er og i barnevennlig gåavstand.

+ 15 Mer

Boligbygging tenkt på nytt

BoKlok er et konsept utviklet og eid i fellesskap av Skanska og IKEA og det legger klare føringer for hvordan vi lager boliger. Løsningene er gjennomtenkte og bygger på mer enn 130 års erfaring, hver kvadratmeter er plassert der den vil gjøre best nytte for seg. Merkevarene våre er kjent verden over for god kvalitet og lekker design – dette er bokstavelig talt innebygget i boligene våre. 

Arkitektoniske ambisjoner i balanse med BoKloks industrielle produksjon

BoKlok er forpliktet til en bærekraftig utvikling og har som mål at flere skal få realisert drømmen om å eie egen bolig. Vi skal være klimanøytrale i 2030 og det gjenspeiles i alt vi gjør. Hos BoKlok får du nå nyutviklede rekkehus på 99 m². LPO arkitekter har vist handlekraft og forståelse for hvor viktig bærekraft er for BoKlok, og vi svært stolte av hva vi sammen med LPO har fått til med utvikling av nye produkter. 

Ditt nye boligområde

Åsmoen er sentrumsnært, men tilbaketrukket med grønne lunger på alle kanter i Markvegen. Det er masse å finne på, nærmest uansett hva du har interesse for. Det er mange gode grunner til at Jessheim har blitt en av Norges raskest voksende byer.

Markvegen

Boligområde er det siste av tre byggetrinn og vil bestå av fem rader med rekkehus i komplimenterende farger. Det vil være god plass imellom husene, men nært nok til at du lett kan bli kjent med naboene. 

Offentlig kommunikasjon

Tog fra Jessheim - Oslo = 39 min.
Tog fra Jessheim - Lillestrøm = 26 min.
Bil fra Jessheim - Gardemoen = 15 min. 

Boligvelger

BoKlok Åsmoen
Aktiver kartet

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Mer info

 • Mer info om megler

  Vi jobber med to fantastiske meglere, Lene og Tom fra Sem-Johnsen. De hjelper deg gjerne om du vil vite mer om boligprosjektet, har spørsmål om boliglån eller trenger hjelp til å selge din eksisterende bolig.

 • Parkering

  Egen carport med gode oppbevaringsmuligheter er inkludert.

Kontaktoversikt

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Meld interesse for BoKlok Åsmoen, Ullensaker

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at boKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og deres partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for. Vi bruker også kontaktinformasjonen til å sende deg informasjon og markedsføring om, eller i forbindelse med prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å mote informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du lese her: boklok.no/vilkår-for-bruk.