BoKlok Åsmoen Jessheim, Ullensaker

BoKlok Åsmoen Jessheim, Ullensaker

Meld interesse
Vis alle bildene
Innflyttingsklare rekkehus

Egen hage og kort vei til naturomgivelser?

Velkommen til et nytt rekkehustun med mye bolig for pengene! Rekkehusene er arealeffektive over to plan og kommer med varmepumpe. Første etasje inkluderer et moderne kjøkken fra IKEA, en romslig stue og praktisk gang med WC. Det beste av alt - døren ut til egen markterrasse og hage. I andre etasje finner du tre soverom, bod og bad med tilkoblingsmuligheter for vaskemaskin og tørketrommel. Rett ved inngangen til huser finner du en carport og sportsbod, enkelt og effektivt i en ellers travel hverdag. Med flere familier i samme livssituasjon i nabolaget, er det også enkelt å finne andre nabobarn for lek og sosialt samvær.

Prisantydning fra

4.690.000 kr

Felleskostnader

1.287 kr

Soverom

3 soverom

Eieform

Selveier

Antall

26 stk

Felleskostnader

1.287 kr

Omkostninger

15.170 kr

Totalpris

4.705.170 kr

Primærrom

95 m²

Bruksareal

99 m²

Boligtype

Rekkehus

Status

I salg

Innflytting

Innflyttingsklart

Hold av datoen

04 okt 2023

Visning onsdag 4. oktober

2023-10-04 17.00 - 2023-10-04 18.00
Kildevegen 1

Benytt anledningen og bli med inn i visningsboligen på Åsmoen. Passer ikke oppsatt tidspunkt? Ta kontakt med megler for å sette opp en privatvisning.

18 okt 2023

Visning onsdag 18. oktober

2023-10-18 17.00 - 2023-10-18 18.00
Kildevegen 1

Benytt anledningen og bli med inn i visningsboligen på Åsmoen. Passer ikke oppsatt tidspunkt? Ta kontakt med megler for å sette opp en privatvisning.

31 okt 2023

Privatvisning - når det passer deg best

2023-10-31 11.00 - 2023-10-31 12.00
Kildevegen 1

Ta kontakt med megler for å sette opp en privatvisning. Vi møter deg når det passer deg best!

BoKlok dekker felleskostnader frem til sommeren 2024

Vi ønsker å hjelpe deg på veien til boligdrømmen! Vi gjentar suksessen og dekker nå felleskostnader* frem til 1. juli 2024 ved signering av kontrakt innen 22. oktober 2023. Ta kontakt med megler for å benytte deg av tilbudet eller for å få mer informasjon. 

*Felleskostnadene vil bli overført i samlet sum til kjøper ved overtagelse. Tilbudet gjelder alle budaksepter i perioden 18. september 2023 til 22. oktober 2023.

 

Boligvelger

Digitalt prospekt

Last ned digitalt prospekt og forbered deg så godt som mulig. Her står alt du trenger å vite om boligprosjektet. 

Last ned Last ned

Oppdag Jessheim - ditt nye hjem mellom by og natur

Jessheim feiret nylig 10 år med bystatus og består av et yrende folkeliv med et voksende utvalg av butikker, restauranter og kulturtilbud. En fantastisk by å bo i! Beliggenheten er en nøkkelfaktor, med bare en kort kjøretur fra Oslo og enda kortere til Oslo Lufthavn. Du kan enkelt pendle til jobb i Oslo eller reise nasjonalt og internasjonalt fra flyplassen. Byen har en avslappet og vennlig atmosfære som gjør det til et flott sted å bo. Jessheim tilbyr et variert boligmarked som passer for ulike livsstiler, fra travle byliv til roligere omgivelser.

Byen har også mye å by på kulturelt sett, med teatre, konserter, kunstgallerier og mye mer. Byen har et bredt spekter av butikker og spisesteder, her får du shopping- og kulinariske opplevelser uten å måtte reise langt. For å ikke glemme vakre parker og grønne områder, samt nær tilgang til innsjøer og skoger, som gir flotte muligheter for utendørsaktiviteter. Med gode skoler og utdanningsinstitusjoner, en inkluderende atmosfære og mange lokale arrangementer, er Jessheim et flott sted å bosette seg uansett livssituasjon.

Urban livsstil møter grønn harmoni

På Åsmoen får du muligheten til å bli med på Ullensakers utrolige vekst med det beste av to verdener - trygge, barnevennlige omgivelser og uendelige muligheter for spontanitet og moro. Åsmoen er det tredje og siste byggetrinnet og du flytter rett inn i et veletablert nabolag. Et trygt og godt nærmiljø for barna, med kort vei til barnehager, skoler og Jessheim togstasjon.

BoKlok Åsmoen
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

Velg alle

Mer informasjon

 • Prospekt

  Klikk her for å laste ned digital versjon av prospektet. 

 • Prisliste

  Klikk her for å laste ned prislisten i sin helhet. 

 • Budskjema

  Klikk her for å laste ned budskjema som kan skrives ut. 

Kontakt oss

Øyvind Thorberg Simonsen PrivatMegleren Brustad & Partnere

Øyvind Thorberg Simonsen Eiendomsmegler / Partner

Fredrick Jansen PrivatMeglere Brustad & Partnere

Fredrick Jansen Eiendomsmegler / Partner

PrivatMeglere Brustad & Partnere

93 48 55 08

fredrick.jansen@privatmegleren.no

Meld intresse

Du er et steg nærmere et hjem fra BoKlok! Ved å melde interesse vil du være blant de første som får oppdateringer i prosjektet. Merk at det ikke er en bindende registrering og er helt kostnadsfritt.