BoKlok Engelsrudhagen Nannestad, Nannestad

To gode smiler stort til hverandre
Prosjektnavn
BoKlok Engelsrudhagen
Antall
16 stk
Prisantydning fra
4.190.000 kr
Felleskost/mnd
1.934 kr
Omkostninger
14.742 kr
Totalpris
4.204.742 kr
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus
Eieform bolig
Selveier
Status
Kommer snart
Salgsstart
Høsten 2022
Salgstart høsten 2022

Bo i Engelsrudhagen på Nannestad

I sjarmerende Engelsrudhagen bor du i rolige og landlige omgivelser. Her finnes et vell av friluftsmuligheter hele året, med blant annet gode turmuligheter i Romeriksåsen i sommerhalvåret og milevis av oppkjørte langrennsløyper om vinteren. Det er kort vei til Nannestad sentrum hvor du kan gjøre unna daglige innkjøp. For et enda større tilbud av handel, spisesteder og kultur kan du kjøre 15 minutter til Jessheim, der alternativene er enda flere.

Et hyggelig nabolag

Hver bolig kommer med 3 soverom, markterrasse og hage. I tillegg får du egen carport og utvendig bod med gode oppbevaringsmuligheter.

Nye og moderne rekkehus

Her får du nyutviklede rekkehus på 99 m² over to plan som er gjennomtenkte, har god kvalitet og gode planløsninger slik at du skal trives best mulig. 

Attraktive og aktive Nannestad

Ullensaker og områdene rundt Nannestad er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst. Og tilflyttingen forventes å fortsette. Mange flytter til Nannestad for naturen og til et roligere liv, - men med Gardermoen kun 10 minutter unna, er fullt mulig å pendle hit eller til Oslo og Lillestrøm med ca 35 minutters egentid i bilen. Idrettsmiljøet er stort og det drives aktivt hele året med blant annet fotball, håndball, volleyball og alpint i Åslia. Barnehager og skoler er i trygg gangavstand. 

+ 17 Mer

Boligbygging tenkt på nytt

BoKlok er et konsept utviklet og eid i fellesskap av Skanska og IKEA og det legger klare føringer for hvordan vi lager boliger. Løsningene er gjennomtenkte og bygger på mer enn 130 års erfaring, hver kvadratmeter er plassert der den vil gjøre best nytte for seg. Merkevarene våre er kjent verden over for god kvalitet og lekker design – dette er bokstavelig talt innebygget i boligene våre. 

Arkitektoniske ambisjoner i balanse med BoKloks industrielle produksjon

BoKlok er forpliktet til en bærekraftig utvikling og har som mål at flere skal få realisert drømmen om å eie egen bolig. Vi skal være klimanøytrale i 2030 og det gjenspeiles i alt vi gjør. Hos BoKlok får du nå nyutviklede rekkehus på 99 m². LPO arkitekter har vist handlekraft og forståelse for hvor viktig bærekraft er for BoKlok, og vi svært stolte av hva vi sammen med LPO har fått til med utvikling av nye produkter. 

Ditt nye boligområde

Engelsrudhagen er et perfekt sted for deg som er aktiv og glad i naturen eller setter pris på bo i rolige omgivelser. Du blir kort vei til sentrum men du vil bo tilbaketrukket med grønne lunger på alle kanter. Nå får du muligheten til å etablere deg i et helt nytt og spennende bomiljø i Havrevegen!

Avstander med bil

Nannestad - Gardemoen = 10 min. 
Nannestad - Jessheim = 15 min.
Nannestad - Oslo = 40 min.
Nannestad - Lillestrøm = 35 min.

BoKlok Engelsrudhagen
Aktiver kartet

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Mer info

 • Mer info om megler

  Vi jobber med to fantastiske meglere, Lene og Tom fra Sem-Johnsen. De hjelper deg gjerne om du vil vite mer om boligprosjektet, har spørsmål om boliglån eller trenger hjelp til å selge din eksisterende bolig.

 • Parkering

  Egen carport med gode oppbevaringsmuligheter er inkludert.

Kontaktoversikt

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Meld interesse for BoKlok Engelsrudhagen, Nannestad

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at boKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og deres partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for. Vi bruker også kontaktinformasjonen til å sende deg informasjon og markedsføring om, eller i forbindelse med prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å mote informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du lese her: boklok.no/vilkår-for-bruk.