BoKlok Engelsrudhagen Nannestad, Nannestad

To gode smiler stort til hverandre
Prosjektnavn
BoKlok Engelsrudhagen
Antall
16 stk
Prisantydning fra
4.490.000 kr
Felleskost/mnd
1.934 kr
Omkostninger
14.742 kr
Totalpris
4.504.742 kr
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus
Eieform bolig
Selveier
Status
I salg
Salget har startet!

Bo i trygge omgivelser med kort avstand til alt du trenger i hverdagen? Ja takk!

Bare 35 minutter unna Oslo og Lillestrøm med egentid i bilen, ligger Engelsrudhagen i naturskjønne omgivelser med gode solforhold rett utenfor døren. Dette er for deg som drømmer om å bo landing. For deg som drømmer om egen terrasse og magiske turløyper i skog og mark. Vi ønsker deg velkommen til en helt ny bydel hvor du kan nyte det gode liv, med mer tid til rekreasjon og hverdagsro.

+ 10 Mer

Velkommen til Nannestad

Ullensaker og områdene rundt Nannestad er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst. Etter pandemien søker enda flere etter naturen og et roligere liv. Kan vi friste med en skogstur i Romerriksåsen på sommeren, eller milevis med nykjørte langrennsløyper på vinteren? I sentrum av Nannestad kan du gjøre unna daglige innkjøp, eller kjøre til Jessheim storsenter på 15 minutter for et enda større tilbud av handel, spisesteder – og kultur.

BoKlok satser stort på Nannestad og vil bygge flere leiligheter og rekkehus i området. Det første leilighetsprosjektet sto ferdig våren 2020. Våren 2023 kan vi ønske flere huseiere velkommen hjem, det gleder vi oss til.

I tiden fremover har vi flere byggetrinn som står for tur og vi skal bygge mange nye rekkehus og leiligheter her. Vi skal være med på å skape samhold og vennskap i en helt ny del av Nannestad. Et område med gangavstand til sentrum og alle servicetilbud. Det er et trygt sted for barna å vokse opp og det er kort vei til skolene, barneskole, ungdomsskole og videregående skolen.

Den blideste dama på Nannestad

Florence har flyttet lengre enn de fleste. Hun ble født i Ghana, og kom til Norge i 1977. En ung dame med ønske om å lære og et nytt hjemland som gav henne muligheten. En gang i Løpet av livet tok Florence et pust i bakken hos søsteren sin på Nannestad, og glad i turgåing som hun er begynte hun å gå forbi det første boligområdet BoKlok etablerte på Nannestad. «Der vil jeg bo en gang», tenkte hun. Nå gjør hun det.

BoKlok Engelsrudhagen
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Visninger

12 feb 2023

Visning på tomten

2023-02-12 12.00 - 2023-02-12 13.00
Havresletta

Vi ønsker deg velkommen til visning på tomten på Havresletta. Det er bare å komme, ingen påmelding er nødvendig. Passer ikke oppsatt visningstidspunkt? Ta kontakt med megler for en privat visning.

16 feb 2023

Visning på tomten

2023-02-16 16.00 - 2023-02-16 17.00
Havrevsletta

Vi ønsker deg velkommen til visning på tomten på Havresletta. Det er bare å komme, ingen påmelding er nødvendig. Passer ikke oppsatt visningstidspunkt? Ta kontakt med megler for en privat visning.

Mer informasjon

 • Ta kontakt med Lene og Tom

  Vi jobber med Lene og Tom fra Sem & Johnsen. De hjelper gladelig til om du har spørsmål om din nye drømmebolig, trenger boliglån eller hjelp til å selge din eksisterende bolig. Passer ikke oppsatt visningstidspunkt på tomten? Bare ta kontakt for en privat visning.

 • Prospekt

  Nysgjerrig? Last ned prospektet digitalt her.

  Last ned prospekt

 • Prisliste og budskjema

  Ønsker du å se nærmere på prisene eller å benytte deg at budskjema i papirvariant? Last ned begge deler her. 

  Klikk her for å laste ned prisliste og budskjema.

 • Visning etter avtale

  Vi kjører ukentlige visninger. Om ikke oppsatt tidspunkt passer, ta kontakt så setter vi opp en privat visning for deg. 

Kontakt oss

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Meld interesse for BoKlok Engelsrudhagen, Nannestad

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.