BoKlok Engelsrudhagen Nannestad, Nannestad

To gode smiler stort til hverandre
Prosjektnavn
BoKlok Engelsrudhagen
Antall
16 stk
Prisantydning fra
4.190.000 kr
Felleskost/mnd
1.934 kr
Omkostninger
14.742 kr
Totalpris
4.204.742 kr
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus
Eieform bolig
Selveier
Status
I salg
Salget har startet - grip muligheten!

Et helt nytt hjem til en rimelig penge med kr. 0,- i forskudd!

På boligjakt? Boligene på Engelsrudhagen i Nannestad er klar for innflytting våren 2023. Grip muligheten og oppfyll drømmen om å eie egen bolig i dag! Dette er for deg som vil bo godt, men likevel ha penger til overs. Vi ønsker deg velkommen til Engelsrudhagen hvor du kan nyte det gode liv, med mer til tid rekreasjon og hverdagsro.

Spar penger med et nybygd hjem fra BoKlok

 • Ingen forskudd ved signering av kontrakt
 • Lavere dokumentavgjft (2,5% av tomteverdien)
 • Lovfestet garanti på 5 år
 • Vinduer som minimerer varmetap
 • Lavspylende kraner, dusjer og toaletter
 • Isolasjon med lydisolering og redusert støyforstyrrelse

Spar penger på energi og strøm

Boligene kommer med installert varmepumpe og har installering av peisovn og el-ladepunkt til bilen som tilvalg for en billig penge.

Kr. 0,- i forskudd og fast pris

Ved kjøp av en bolig hos BoKlok betaler du fast pris. Budet du sender inn er bindende og du slipper å betale forskudd ved signering av kontrakt. Du betalter ingenting før boligen står ferdig - og det er ikke lenge til! Våren 2023 får du nøklene til ditt helt nye hjem. 

3D illustrasjoner over hagen til de nyeste rekkehusene
+ 22 Mer

Velkommen til Nannesttad

Ullensaker og områdene rundt Nannestad er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst. Etter pandemien søker enda flere etter naturen og et roligere liv. Kan vi friste med en skogstur i Romerriksåsen på sommeren, eller milevis med nykjørte langrennsløyper på vinteren? Dette er plassen for deg med en aktiv livsstil. Idrettsmiljøet er stort, her kan du for eksempel spille fotball, håndball, volleyball eller kjøre aplint i Åslia. 

Perfekt for deg med en aktiv livsstil

Engelsrudhagen er et perfekt sted for deg som er aktiv og glad i naturen eller setter pris på bo i rolige omgivelser. I sentrum av Nannestad kan du gjøre unna daglige innkjøp, eller kjøre til Jessheim storsenter på 15 minutter for et enda større tilbud av handel, spisesteder – og kultur.

Et hjem du vil trives i

Boligene er lyse og romslige, med store vinduer som sørger for godt lysinnslipp. Første etasje består av entre og wc, med adskilt kjøkken og stue som kan forlenges på markterassen og videre ut i hagen. Trappen opp til andre etasje viser vei til tre soverom, bad og bod. Alle boligene har også egen carport og sportsbod på utsiden. 

BoKlok Engelsrudhagen
Aktiver kartet

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Viktige datoer

04 okt 2022

Visning på tomten

2022-10-04 16.30 - 2022-10-04 17.30
Havrevegen

Vi ønsker deg velkommen til visning på tomten i Havrevegen. Det er bare å komme, ingen påmelding er nødvendig. Passer ikke oppsatt visningstidspunkt? Ta kontakt med megler for en privat visning.

Mer info

 • Ta kontakt med Lene og Tom

  Vi jobber med Lene og Tom fra Sem & Johnsen. De hjelper gladelig til om du har spørsmål om din nye drømmebolig, trenger boliglån eller hjelp til å selge din eksisterende bolig. Passer ikke oppsatt visningstidspunkt på tomten? Bare ta kontakt for en privat visning.

 • Prospekt

  Nysgjerrig? Last ned prospektet digitalt her.

  Last ned prospekt

 • Prisliste og budskjema

  Ønsker du å se nærmere på prisene eller å benytte deg at budskjema i papirvariant? Last ned begge deler her. 

  Klikk her for å laste ned prisliste og budskjema.

 • Visning etter avtale

  Vi kjører ukentlige visninger. Om ikke oppsatt tidspunkt passer, ta kontakt så setter vi opp en privat visning for deg. 

Spørsmål? Ta kontakt med oss!

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Meld interesse for BoKlok Engelsrudhagen, Nannestad

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.