BoKlok Heimdalstunet Moss, Moss

En familie på fire stykker som koser seg på sykkeltur
Prosjektnavn
BoKlok Heimdalstunet
Antall
25 stk
Prisantydning fra
Kommer snart
Felleskost/mnd
Kommer snart
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus & Tomannsboliger
Eieform bolig
Selveier
Status
Kommer snart
Meld interesse og få info først!

Sikre deg en helt ny bolig med kr. 0,- i forskudd

BoKlok gjør drømmen om å eie egen bolig mulig. Her bygger vi helt nye rekkehus og tomannsboliger. Kloke kvadratmeter for en billig penge, i god kvalitet. Grip sjansen og meld interesse i dag!

Et nytt hjem er bortimot bekymringsfritt

 • Ingen forskuddsbetaling ved signering av kontrakt.
 • Lavere dokumentavgift (2,5% av tomteverdien).
 • Ved kjøp av nybygg for du en lovfestet reklamasjonsrett som gir deg fem bekymringsfrie år om noe skulle skje med din bolig.
 • Alt er nytt, og du slipper store oppussingskostnader.
 • Fleksible planløsninger og gode materialvalg skaper hjem som varer lenge og fungerer fint for mennesker i ulike livsfaser.
 • Kjøp av nybygg gir deg et tidsriktig hjem med smarte og moderne løsninger. Du får en enklere og bekymringsfri hverdag som gir deg mer tid til overs til de viktige tingene.

... og energieffektivt

Boklok benytter energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Boligene har installerte varmepumper og det er mulig å oppgradere til peisovn og el-ladepunkt til bilen i en gitt tidsperiode. Dette gir deg som boligkjøper blant annet en lavere strømregning og bedre innemiljø.

Kr. 0,- i forskudd og fast pris

Ved kjøp av en bolig hos BoKlok betaler du fast pris. Budet du sender inn er bindende og du betaler kr. 0,- i forskudd ved signering av kontrakt. Dersom det er flere budgivere på salgsstart, vil vi foreta en tilfeldig trekning. Du betaler ingenting før boligen står ferdig - og det er ikke lenge til! Høsten 2023 får du nøklene til ditt helt nye hjem. 

Tomannsboliger med stor gressplen som barna kan leke på
Rekkehus med balkonger mot solen
Tomannsbolig med stor hage og privatisert område
+ 22 Mer

Velkommen til Moss/Råde

Boligene i Heimdalstunet omkranser et grønt felles tun med et hyggelig fellesområde med lekeplass. Tomtens naturlige beliggenhet har noe kupert terreng og variert vegetasjon som skaper dynamikk og danner den private sonen mellom husrekkene.

Et par hus lengre bort i gaten finner du første barnehage. Det er kort vei til skoler, lekeplasser og alt du trenger av servicetilbud og handel til familien. Det er så nærme at du kan gå til Plantasjen og hjem igjen, like raskt som du tar bilen. Det samme gjelder for butikker som Jula, Biltema, OBS og Power. Er du på utkikk etter andre ting, finner du Rygge storsenter i like kort gangavstand.

Det er gode tur- og sykkelstier rett utenfor døren. Det samme gjelder for deg som liker å spille fotball, løfte vekter på treningssenter eller spille golf dagen lang. Om du er mer glad i å nyte livet med ro, kan du sykle inn til Moss sentrum på 15 minutter. Sett deg på en fortauskafe og nyt småbylivet.

Nærhet til ferskvann og sjø

Nærheten til vann byr på mange muligheter for et aktivt liv, enten du er mest glad i å bade, padle kajakk, stå på SUP, fiske eller rett og slett bare nyte utsikten og solnedgangen. Velg mellom ferskvann rett bak tomten eller sjøen et lite stykke lengre unna. Her skal alle kunne finne noe for enhver smak.

Et hjem du vil trives i

Boligene er lyse og romslige, med store vinduer som sørger for godt lysinnslipp. Første etasje består av entre og wc, med adskilt kjøkken og stue som kan forlenges på markterassen og videre ut i hagen. Trappen opp til andre etasje viser vei til tre soverom, bad og bod. Alle boligene har også egen carport og sportsbod på utsiden. 

BoKlok Heimdalstunet
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Mer info

 • Mer info om megler

  Vi jobber med Lene og Tom fra Sem & Johnsen. De hjelper gladelig til om du har spørsmål om din nye drømmebolig, trenger boliglån eller hjelp til å selge din eksisterende bolig. 

Spørsmål? Ta kontakt med oss!

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Meld interesse for BoKlok Heimdalstunet, Moss

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.