BoKlok Heimdalstunet Moss, Moss

En familie på fire stykker som koser seg på sykkeltur
Prosjektnavn
BoKlok Heimdalstunet
Antall
25 stk
Prisantydning fra
Kommer snart
Felleskost/mnd
Kommer snart
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus & Tomannsboliger
Eieform bolig
Selveier
Status
Kommer
Meld interesse og opplev fordelene du også!

Ny, moderne og energieffektiv bolig til riktig pris

Vi hjelper deg med de økte kostnadsutfordringene i dagens boligmarked. Midt mellom Moss sentrum og rygge kommer nye, moderne og energieffektive boliger. Husene kommer med ferdig installert varmepumpe og har mulighet for å oppgradere til peisovn og el-bil lader.

En mer bærekraftig fremtid

Med BoKlok får du en bolig med høy kvalitet og smarte løsninger, samtidig som du er med på å bidra til en mer bærekraftig fremtid. BoKlok er et annerledes boligkonsept utviklet og eid i fellesskap av Skanska og IKEA. Sammen bygger vi helt nye rekkehus og tomannsboliger som antas å være klar for innflytting 1. kvartal 2024. Meld interesse i dag og opplev fordelene med å bo i et hjem fra BoKlok du også!

Bli en del av et godt etablert og trygt bomiljø

Heimdalstunet ligger i naturskjønne omgivelser med gode solforhold rett utenfor døren. Her kan du nyte livet i rolige omgivelser – i gåavstand til alt du trenger. Området rundt har etablert seg som et attraktivt og trivelig sted med mye å tilby. Et hjem fra BoKlok blir et tilskudd til et allerede godt etablert og trygt bomiljø. Dette er boligprosjektet for deg som ønsker å skape samhold og bli kjent med naboene, roe ned og bruke tiden på det som virkelig betyr noe.  

Et tidsriktig hjem og en enklere hverdag

Boligene kommer med smarte og moderne planløsninger som skaper hjem som varer lenge. Vi er opptatt av gode materialvalg og retter oss mot deg som er opptatt av et tidsriktig hjem og en enklere hverdag. Vi benytter energiøkonomiske og klimavennlige løsninger, som reduserer bokostnadene og bidrar til at flere kommer seg inn på boligmarkedet.

Tomannsboliger med stor gressplen som barna kan leke på
Rekkehus med balkonger mot solen
+ 15 Mer

Nærhet til ferskvann og sjø

Nærheten til vann byr på mange muligheter for et aktivt liv, enten du er mest glad i å bade, padle kajakk, stå på SUP, fiske eller rett og slett bare nyte utsikten og solnedgangen. Velg mellom ferskvann rett bak tomten eller sjøen et lite stykke lengre unna. Her skal alle kunne finne noe for enhver smak.

BoKlok Heimdalstunet
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

  • Matbutikk

  • Sykehus, apotek

  • Restaurant, Cafe, bakeri

  • Skole

  • Park

  • Treningssenter

  • Parkering

  • Hundepark

Velg alle

Mer informasjon

Kontakt oss

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Meld interesse for BoKlok Heimdalstunet, Moss

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.