BoKlok Heimdalstunet Heimdalenga, Moss

BoKlok Heimdalstunet Heimdalenga, Moss

Meld interesse
Vis alle bildene
Salget er i gang!

Nye rekkehus og tomannsboliger i Heimdalenga

Bli en del av et godt etablert og trygt bomiljø på Heimdalstunet i Moss. Familievennlige rekkehus og tomannsboliger med 3 soverom, bad, wc, carport og egen markterrasse. Her vil du kunne sikre deg et tidsriktig hjem med varmepumpe og flere gode kvaliteter, i gangavstand til skoler, butikker, offentlig transport, vann og sjø.

Soverom

3 soverom

Prisantydning fra

4.950.000 kr

Felleskostnader

1.485 kr

Eieform

Selveier

Antall

25 stk

Felleskostnader

1.485 kr

Omkostninger

15.062 kr

Totalpris

4.965.062 kr

Primærrom

95 m²

Bruksareal

99 m²

Boligtype

Rekkehus & Tomannsboliger

Status

I salg

Hold av datoen

04 jun 2023

BoKloks store visningssøndag

2023-06-04 13.00 - 2023-06-04 14.00
Welhavens gate 2A, 1531 Moss

Vi inviterer til visning på PrivatMegleren sitt kontor i Moss. Denne søndagen kan du benytte deg av parkeringsplassene merket med PrivatMegleren. Passer ikke oppsatt tidspunkt? Ta kontakt for å sette opp en privatvisning.

Gladnyhet!

Heimdalstunet ligger for salg! Dette er mulighet din til å sikre deg et familievennlig rekkehus eller tomannsbolig med tre flotte soverom, bad, wc, carport og en helt egen markterrasse. Her vil du få et moderne og tidsriktig hjem, utstyrt med varmepumpe og mange andre gode kvaliteter.

Nyttig informasjon

Klikk deg rundt i boligvelgeren, meld deg på visning eller last ned digitalt prospekt. Vi håper du finner drømmehjemmet du har ventet på!

Bli en del av et godt etablert og trygt bomiljø

Heimdalstunet ligger i naturskjønne omgivelser med gode solforhold rett utenfor døren. Her kan du nyte livet i rolige omgivelser i gåavstand til alt du trenger. Området rundt har etablert seg som et attraktivt og trivelig sted med mye å tilby. Et hjem fra BoKlok blir et tilskudd til et allerede godt etablert og trygt bomiljø.

Omtrent midt i mellom sentrum av Moss og Rygge, med nærhet til natur og bypuls, finner du Heimdalstunet. Her kan du nyte livet i rolige og familievennlige omgivelser. Innen gangavstand finner du lokalbutikk, skole, barnehage, legesenter, bibliotek, døgnåpen bensinstasjon, gatekjøkken, kunstgressbane, offentlig kommunikasjon, samt flotte tur- og rekreasjonsområder.

Her finner man også bussterminal og jernbanestasjon med meget god kommunikasjon til Oslo/Halden. Ca. 45 minutter til Oslo S med bil.

Nærhet til ferskvann og sjø

Nærheten til vann byr på mange muligheter for et aktivt liv, enten du er mest glad i å bade, padle kajakk, stå på SUP, fiske eller rett og slett bare nyte utsikten og solnedgangen. Velg mellom ferskvann rett bak tomten eller sjøen et lite stykke lengre unna. Her skal alle kunne finne noe for enhver smak.

BoKlok Heimdalstunet
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

Velg alle

Mer informasjon

 • Gjør forberedelsene i dag

  Gjør deg selv en tjeneste og forbered deg til salgsstart allerede i dag! Bare ta kontakt for hjelp til finansieringsbevis, verdivurdering av eksisterende bolig eller andre spørsmål. 

 • Privat visning

  Passer ikke oppsatt visningstidspunkt? Ta kontakt med oss for å sette opp en privat visning. Vi møter deg på Heimdalenga ute på tomten eller inviterer deg inn på PrivatMegleren sitt kontor i Moss. 

 • Prospekt

  Klikk her for å laste ned digital versjon av prospektet.

 • Budskjema

  Klikk her for å laste ned budskjema som kan skrives ut.

 • Prisliste

  Klikk her for å laste ned prislisten i sin helhet.

Kontakt oss

Anca Buberg Eiendomsmegler MNEF / Partner

Emilie Hamansen Eiendomsmegler

PrivatMegleren Nyeboliger Oslo

90 70 73 93

emilie.hamansen@privatmegleren.no

}

Meld intresse

Du er et steg nærmere et hjem fra BoKlok! Ved å melde interesse vil du være blant de første som får oppdateringer i prosjektet. Merk at det ikke er en bindende registrering og er helt kostnadsfritt.