BoKlok Heimdalstunet Heimdalenga, Moss

BoKlok Heimdalstunet Heimdalenga, Moss

Meld interesse
Vis alle bildene
Kommer for salg!

Nye rekkehus og tomannsboliger i Heimdalenga

Bli en del av et godt etablert og trygt bomiljø på Heimdalstunet i Moss. Familievennlige rekkehus og tomannsboliger med 3 soverom, bad, wc, carport og egen markterrasse. Her vil du kunne sikre deg et tidsriktig hjem med varmepumpe og flere gode kvaliteter, i gangavstand til skoler, butikker, offentlig transport, vann og sjø.

Antall

25 stk

Prisantydning fra

-

Soverom

3 soverom

Primærrom

95 m²

Bruksareal

99 m²

Boligtype

Rekkehus & Tomannsboliger

Eieform

Selveier

Status

Kommer

Bli en del av et godt etablert og trygt bomiljø

Heimdalstunet ligger i naturskjønne omgivelser med gode solforhold rett utenfor døren. Her kan du nyte livet i rolige omgivelser i gåavstand til alt du trenger. Området rundt har etablert seg som et attraktivt og trivelig sted med mye å tilby. Et hjem fra BoKlok blir et tilskudd til et allerede godt etablert og trygt bomiljø.

Omtrent midt i mellom sentrum av Moss og Rygge, med nærhet til natur og bypuls, finner du Heimdalstunet. Her kan du nyte livet i rolige og familievennlige omgivelser. Innen gangavstand finner du lokalbutikk, skole, barnehage, legesenter, bibliotek, døgnåpen bensinstasjon, gatekjøkken, kunstgressbane, offentlig kommunikasjon, samt flotte tur- og rekreasjonsområder.

Her finner man også bussterminal og jernbanestasjon med meget god kommunikasjon til Oslo/Halden. Ca. 45 minutter til Oslo S med bil.

Nærhet til ferskvann og sjø

Nærheten til vann byr på mange muligheter for et aktivt liv, enten du er mest glad i å bade, padle kajakk, stå på SUP, fiske eller rett og slett bare nyte utsikten og solnedgangen. Velg mellom ferskvann rett bak tomten eller sjøen et lite stykke lengre unna. Her skal alle kunne finne noe for enhver smak.

BoKlok Heimdalstunet
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

  • Matbutikk

  • Sykehus, apotek

  • Restaurant, Cafe, bakeri

  • Skole

  • Park

  • Treningssenter

  • Parkering

Velg alle

Mer informasjon

  • Kommer for salg

    Prosjektet kommer snart for salg. Meld en interesse i dag og vær blant de første som blir oppdatert. 

Kontakt oss

Anca Buberg Eiendomsmegler MNEF / Partner

Emilie Hamansen Eiendomsmegler

PrivatMegleren Nyeboliger Oslo

90 70 73 93

emilie.hamansen@privatmegleren.no

Meld intresse

Du er et steg nærmere et hjem fra BoKlok! Ved å melde interesse vil du være blant de første som får oppdateringer i prosjektet. Merk at det ikke er en bindende registrering og er helt kostnadsfritt.