BoKlok Heimdalstunet Moss/Råde, Moss

En familie på fire stykker som koser seg på sykkeltur
Prosjektnavn
BoKlok Heimdalstunet
Antall
25 stk
Prisantydning fra
Kommer snart
Felleskost/mnd
Kommer snart
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus & Tomannsboliger
Eieform bolig
Selveier
Status
Kommer snart
Salgsstart høsten 2022

Nye og moderne rekkehus og tomannsboliger

På et grønt jorde, omtrent midt mellom Moss sentrum og Rygge, kommer Heimdalstunet med 25 helt nye og moderne rekkehus og tomannsboliger. Alle boligene omkranser et grønt felles tun, hvor det etableres et hyggelig fellesområde med lekeplass. Tomtens naturlige beliggenhet har noe kupert terreng og variert vegetasjon, noe som vil skape dynamikk og danne private soner mellom husrekkene. Alle har solrik utsikt mot vest.

Et etablert sted i utvikling

Området rundt Heimdalstunet har etablert seg som et attraktivt og trivelig sted med mye å tilby. Boligene blir et nytt tilskudd til et allerede godt etablert og trygt bomiljø. Her er det kort vei til barnehager, skoler, lekeplasser og alt du trenger av servicetilbud og handel til familien. Rygge storsenter finner du i kort gangavstand. Her finner du og flere stormarkeder som Jula, Biltema, OBS og Power som det er praktisk og lett å komme seg til med bil.

Et hjem du vil trives i

Boligene er lyse og romslige, med store vinduer – hvem vil vel ikke ha godt med lysinnslipp? I første etasje har du entre og wc, med adskilt kjøkken og stue. Veien er kort til en romslig markterrasse og videre ut i hagen – perfekt for barna som vil leke ute! Når det er leggetid, går dere opp trappen til andre etasje, tar et kveldsbad og inn på et av tre soverom. Den berømte boden du vil gjømme alt du ikke klarer å kaste ligger også her, vi har ikke glemt den!

Mulighetene er mange

På 15 minutter kan du sykle til Moss sentrum, med koselig småbyliv, kafeer, spisesteder og trivelige butikker. Den sjønære beliggenheten gir mange mulighet for et aktivt liv, om du liker å bade, padle kajakk eller SUP, fiske eller bare nyte utsikten og solnedgangen.

Tomannsboliger med stor gressplen som barna kan leke på
Rekkehus med balkonger mot solen
Tomannsbolig med stor hage og privatisert område
+ 23 Mer

Boligbygging tenkt på nytt

BoKlok er et konsept utviklet og eid i fellesskap av Skanska og IKEA og det legger klare føringer for hvordan vi lager boliger. Løsningene er gjennomtenkte og bygger på mer enn 130 års erfaring, hver kvadratmeter er plassert der den vil gjøre best nytte for seg. Merkevarene våre er kjent verden over for god kvalitet og lekker design – dette er bokstavelig talt innebygget i boligene våre. 

Arkitektoniske ambisjoner i balanse med BoKloks industrielle produksjon

BoKlok er forpliktet til en bærekraftig utvikling og har som mål at flere skal få realisert drømmen om å eie egen bolig. Vi skal være klimanøytrale i 2030 og det gjenspeiles i alt vi gjør. Hos BoKlok får du nå nyutviklede rekkehus på 99 m². LPO arkitekter har vist handlekraft og forståelse for hvor viktig bærekraft er for BoKlok, og vi svært stolte av hva vi sammen med LPO har fått til med utvikling av nye produkter. 

Ditt nye boligområde

Her skal alle finne noe for enhver smak, - du har kort vei til det meste av aktiviteter; blant annet tur- og sykkelstier, bademuligheter i både ferskvann og saltvann, fotballbane, treningssenter og golfbane. Om du er mer glad i å nyte livet i ro, kan du sykle rolig inn til Moss sentrum og nyte småbylivet på en fortauscafé. Praktiske gjøremål får du gjort på Rygge storsenter, bare få minutters gange unna.

Du blir boende i et helt nytt naboskap med mennesker som flytter inn samtidig med deg, dette vil gjøre det lett å få nye bekjentskaper og venner. Både for store og små. Du bor trygt, godt, og kan få oppleve den gode nabolagsfølelsen bare slike boforhold kan føre med seg.

Heimdalstunet

Det nye boligområde består av 11 rekkehus og 14 tomannsboliger i komplementære farger, i et allerede veletablert område. Det vil være god plass i mellom husene, men likevel nært nok til å bli godt kjent med naboene. 

Sykkelavstander

Moss sentrum - togstasjonen = 14 min.
Heimdalstunet - Rygge storsenter = 6 min.
Heimdalstunet - Årvollbukta = 2 min. 

BoKlok Heimdalstunet
Aktiver kartet

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Mer info

 • Mer info om megler

  Vi jobber med to fantastiske meglere, Lene og Tom fra Sem-Johnsen. De hjelper deg gjerne om du vil vite mer om boligprosjektet, har spørsmål om boliglån eller trenger hjelp til å selge din eksisterende bolig.

 • Parkering

  Utendørs parkeringsplass er inkludert.

Kontaktoversikt

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Meld interesse for BoKlok Heimdalstunet, Moss

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.