BoKlok Fjellfoten Elgfaret, Kongsberg

BoKlok Fjellfoten Elgfaret, Kongsberg

Meld interesse
Vis alle bildene
Rekkehusprosjekt under utvikling

Meld en interesse og hold deg oppdatert!

Kongsberg er under utvikling og vi ønsker å bidra til at flere kommer seg inn på boligmarkedet. Her utvikler vi 16 nye rekkehus med omtanke for familielivet. Rekkehusene står klare til innflytting senest ett år fra byggestart og vil selges til fast pris.

Antall

16 stk

Prisantydning fra

-

Felleskostnader

-

Soverom

3 soverom

Primærrom

95 m²

Bruksareal

99 m²

Boligtype

Rekkehus

Eieform

Selveier

Status

Kommer

Velkommen til Kongsberg

Kongsberg tilbyr ren luft, kort avstand til alt og fantastiske naturopplevelser. Alt du trenger for en trygg opppvekst. Kongsberg er byen som stadig blir et bedre sted å bo, med nye boligområder, skoler, infrastruktur og spennende byutviklingsprosjekter som dukker opp. Naturen er rett utenfor døren og byen er omgitt av vakre skoger og majestetiske fjell. Her får du oppleve et fritidstilbud i toppklasse i Norge.

Det er Norges eldstre industriby, og en av de fire største innlandsbyene i Norge.

Numedalslågen deler byen i to – der vestsiden er den eldste delen av bergverksstaden, med barokk-kirken som et landemerke som rager over øvrig bebyggelse. Østsiden har mer moderne sentrumspreg med handlegater, skoler, hoteller og buss/jernbanestasjon. Den historiske gruveåsen, Jonsknuten mot vest, er et fredet kulturlandskap med særegen natur og kulturminner fra bergverkstiden – et populært friluftsområde hele året.

Med omtanke for familielivet

Fjellfoten ligger på Elgfaret, i Skavanger-området i Kongsberg. Det er knappe 400-500 meter til nærmeste barnehage og skole, med matforretninger og idrettsanlengg i gangavstand. En sykkeltur til sentrum tar ca. 11 minutter og bussen bruker ikke mer enn 14 minutter. Med bil kommer du deg helt til Oslo på ca. 1 time og 10 minutter. 

Gode, sunne og vakre hjem

Sammen med LPO Arkitekter og IKEA har vi tegnet hjem som skal skape glede og trygghet i hverdagen hos store og små. Dette er hjem utviklet og tegnet for og av mennesker som har kjent familielivet på kroppen, som vet hva som kjennetegner gode, sunne og vakre hjem.

Første etasje vil bestå av entre og wc, med adskilt kjøkken og stue som kan forlenges på markterassen og videre ut i hagen. Trappen opp til andre etasje tar deg frem til tre soverom, bad og bod. På utsiden får du egen sportsbod oog carport.

Fra skog til hjem

Vi bygger med Skanska Husfabrikken i Steinkjer. Her går treet til forproduksjon og settes sammen til moduler innendørs. På denne måten beskytter vi ikke bare modulene for vær og vind, men minimerer byggetiden og arbeidet ute på byggeplassen. Til det beste for oss og naboene. Helt til slutt starter vi med utomhusarealene og legger til rette for trygghet, trivsel og fellesskap. Det beste av alt – etter at første spadetak er satt, er det allerede mindre enn et år til du kan flytte inn. Slik sørger vi for å skape hjem av god kvalitet, med så liten påvirkning på klima og miljø som mulig – til så mange mennesker som mulig.

Nærhet til marka

Kongsberg har et rikt tilbud av aktiviteter, arrangementer og attraksjoner for alle årstider. Her er det kulturskole, skøytebaner, ishall, kino, skytebane, fotballbaner, flott golfbane, svømmehall, badeplasser og mulighet for stisykling og kanoleie. Byen har et godt utbygget løypenett både for turer på ski og til fots. Skisport står sterkt: Det er alpinbakke midt i sentrum. Du kan stå på snowbord, hoppe på ski eller drive med skiskyting. Og mye, mye mer...

Kongsberg sentrum

Det er under 10 minutter til nærmeste barnehage, skole og matbutikk. Til sentrum er det 11 minutter med sykkel og ikke mer enn  14 minutter med buss. Med bil bruker du 7 minutter til sentrum og 1 time og 10 minutter inn til Oslo. Til Drammen er det 40 minutter med tog og bil, velg det som passer deg best.

Spennende jobbmuligheter

Det er mange spennende jobbmuligheter i Kongsberg. I Norges eldste industriby finner du i dag noen av verdens fremste teknologibedrifter i bransjer som subsea, maritim, forsvar, bil, fly og romfart. Ønsker du å studere finner du Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Kongsberg i sentrum.

BoKlok Fjellfoten
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

  • Matbutikk

  • Sykehus, apotek

  • Restaurant, Cafe, bakeri

  • Skole

  • Park

  • Treningssenter

  • Parkering

Velg alle

Mer informasjon

  • Prosjektstatus

    Prosjektet er under utvikling og oppdateres fortløpende. Meld en interesse i dag og få siste nytt på e-post.

Kontakt oss

Sofian Mehmood Prosjektleder

Meld intresse

Du er et steg nærmere et hjem fra BoKlok! Ved å melde interesse vil du være blant de første som får oppdateringer i prosjektet. Merk at det ikke er en bindende registrering og er helt kostnadsfritt.