BoKlok Kambo Kambo, Moss

Prosjektnavn
BoKlok Kambo
Antall
160 stk
Prisantydning fra
Kommer snart
Felleskost/mnd
Kommer snart
Soverom
1 - 4 soverom
Primærrom
22 - 94 m²
Bruksareal
22 - 98 m²
Boligtype
Leiligheter
Status
Kommer
Leilighetsprosjekt under utvikling

Meld en interesse og hold deg oppdatert!

Boligprosjektet på Kambo er under utvikling og vil romme opptil 160 leiligheter. Vi skal bli en en del av knutepunktutviklingen som ønsker å skape rom for flere på boligmarkedet. Vi er opptatt av at alle skal få muligheten til å eie egen bolig og vil utvikle bærekraftige leiligheter i god design, funskjon og kvalitet.

Velkommen til Kambo

Kambo viser til det høye neset på nordsiden av Kambobukten. Et område under utvikling, like ved Moss og Son. Marinaen har omkring 300 båtplasser, vinteropplag og boblehavn til rådighet.  

Boligområdet i Kambo inkluderer i dag blant annet Nøkkeland, Sjøhagen og Kulpåsen med flere industribedrifter, butikker og tjensteytere i området. På Kambosenteret finner du matbutikker, cafe, apotek og legesenter.

Bærekraftige hjem for alle

BoKlok er løsningen for deg som vil bo godt, men med penger til overs. I et hjem fra BoKlok får du god desing, funksjon og kvalitet.

BoKlok Kambo
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Mer informasjon

 • Prosjektstatus

  Prosjektet er under utvikling og oppdateres fortløpende. Meld en interesse i dag og få siste nytt på e-post. 

Kontakt oss

Portrett av Kjell

Kjell Kolle Prosjektsjef

Meld interesse for BoKlok Kambo, Moss

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.