BoKlok Ravinetunet Nannestad, Nannestad

Prosjektnavn
BoKlok Ravinetunet
Antall
29 stk
Prisantydning fra
Kommer snart
Felleskost/mnd
Kommer snart
Soverom
3 soverom
Primærrom
95 m²
Bruksareal
99 m²
Boligtype
Rekkehus
Status
Kommer
Rekkehusprosjekt under utvikling

Meld en interesse og hold deg oppdatert!

Et rekkehusprosjekt for deg som vil bli med på stedsutviklingen i Nannestad. 29 nye rekkehus kommer for salg med innflytting innen et år fra byggestart. BoKlok ønsker å invitere deg med på reisen. Dette er for deg som tar valg for andre enn deg selv.

Velkommen til Nannestad

Ullensaker og områdene rundt Nannestad er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst. Etter pandemien søker enda flere etter naturen og et roligere liv. Kan vi friste med en skogstur i Romerriksåsen på sommeren, eller milevis med nykjørte langrennsløyper på vinteren? 

BoKlok satser stort på Nannestad og vil bygge flere nye hjem i området. Det første leilighetsprosjektet sto ferdig våren 2020. Våren 2023 kan vi ønske flere huseiere velkommen hjem, det gleder vi oss til.

Vi skal være med på å skape samhold og vennskap i en helt ny del av Nannestad. Et område med gangavstand til sentrum og alle servicetilbud. Det er et trygt sted for barna å vokse opp og det er kort vei til skolene.

Bærekraftige hjem for alle

BoKlok er løsningen for deg som vil bo godt, men med penger til overs. I et hjem fra BoKlok får du god desing, funksjon og kvalitet.

Den blideste dama på Nannestad

Florence har flyttet lengre enn de fleste. Hun ble født i Ghana, og kom til Norge i 1977. En ung dame med ønske om å lære og et nytt hjemland som gav henne muligheten. En gang i Løpet av livet tok Florence et pust i bakken hos søsteren sin på Nannestad, og glad i turgåing som hun er begynte hun å gå forbi det første boligområdet BoKlok etablerte på Nannestad. «Der vil jeg bo en gang», tenkte hun.. og nå bor hun her.

BoKlok Ravinetunet
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Mer informasjon

 • Prosjektstatus

  Prosjektet er under utvikling og oppdateres fortløpende. Meld en interesse i dag og få siste nytt på e-post. 

Kontakt oss

Portrett av Kjell

Kjell Kolle Prosjektsjef

Meld interesse for BoKlok Ravinetunet, Nannestad

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.