BoKlok Ravinetunet Nannestad, Nannestad

BoKlok Ravinetunet Nannestad, Nannestad

Meld interesse
Kort tekst om rekkehusprosjektet her.
Rekkehusprosjekt under utvikling

Meld en interesse og hold deg oppdatert!

Et rekkehusprosjekt for deg som vil bli med på stedsutviklingen i Nannestad. 29 nye rekkehus kommer for salg med innflytting innen et år fra byggestart. BoKlok ønsker å invitere deg med på reisen. Dette er for deg som tar valg for andre enn deg selv.

Antall

29 stk

Prisantydning fra

-

Felleskostnader

-

Soverom

3 soverom

Primærrom

95 m²

Bruksareal

99 m²

Boligtype

Rekkehus

Status

Kommer

Velkommen til Nannestad

Ullensaker og områdene rundt Nannestad er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst. Etter pandemien søker enda flere etter naturen og et roligere liv. Kan vi friste med en skogstur i Romerriksåsen på sommeren, eller milevis med nykjørte langrennsløyper på vinteren? 

BoKlok satser stort på Nannestad og vil bygge flere nye hjem i området. Det første leilighetsprosjektet sto ferdig våren 2020. Våren 2023 kan vi ønske flere huseiere velkommen hjem, det gleder vi oss til.

Vi skal være med på å skape samhold og vennskap i en helt ny del av Nannestad. Et område med gangavstand til sentrum og alle servicetilbud. Det er et trygt sted for barna å vokse opp og det er kort vei til skolene.

Bærekraftige hjem for alle

BoKlok er løsningen for deg som vil bo godt, men med penger til overs. I et hjem fra BoKlok får du god desing, funksjon og kvalitet.

Den blideste dama på Nannestad

Florence har flyttet lengre enn de fleste. Hun ble født i Ghana, og kom til Norge i 1977. En ung dame med ønske om å lære og et nytt hjemland som gav henne muligheten. En gang i Løpet av livet tok Florence et pust i bakken hos søsteren sin på Nannestad, og glad i turgåing som hun er begynte hun å gå forbi det første boligområdet BoKlok etablerte på Nannestad. «Der vil jeg bo en gang», tenkte hun.. og nå bor hun her.

BoKlok Ravinetunet
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Mer informasjon

 • Prosjektstatus

  Prosjektet er under utvikling og oppdateres fortløpende. Meld en interesse i dag og få siste nytt på e-post. 

Kontakt oss

Sofian Mehmood Prosjektleder

Meld intresse

Du er et steg nærmere et hjem fra BoKlok! Ved å melde interesse vil du være blant de første som får oppdateringer i prosjektet. Merk at det ikke er en bindende registrering og er helt kostnadsfritt.