BoKlok Fossumjordet Sørumsand, Ullensaker

Prosjektnavn
BoKlok Fossumjordet
Antall
60 stk
Prisantydning fra
Kommer snart
Felleskost/mnd
Kommer snart
Soverom
1 - 4 soverom
Primærrom
22 - 94 m²
Bruksareal
22 - 98 m²
Boligtype
Leiligheter
Status
Kommer
Leilighetsprosjekt under utvikling

Meld en interesse og hold deg oppdatert!

BoKlok ser et stort potensialet på Sørumsand. Her ønsker vi å skape rom for flere på boligmarkedet og bygge hjem for deg som ikke vil bo deg i hjel. 60 nye leiligheter vil stå innflyttingsklare senest ett år fra byggestart.

+ 4 Mer

Velkommen til Sørumsand

Lyst på en rundtur på Sørumsand? Vi kan varmt anbefale en tur med Tertitten som går fra Urskog til Hølandsbanen. En reise tilbake i tid med damlokmotiv fra gamle dager. Kulturlivet på Sørum ligger ethvert hjerte nært. Riviningen av Nordli i 2009 har satt et nullpunkt i Sørums kulturminnevernpolitikk og alle innbyggerne ønsker å snu det negative til noe positivt. Det er derfor det finnes så mange unike skatter her! Kulturarven er noe av det viktigste stedet har. 

Fossumjordet ligger på et allerede godt etablert boligområdet på Sørumsand. Her finnes skoler til barn i alle aldre og gangavstand til offentlig kommunikasjon med buss og tog. Det er kort vei til marka med og det kryr av fritidsmuligheter!

 

 

Bærekraftige hjem for alle

BoKlok er løsningen for deg som vil bo godt, men med penger til overs. I et hjem fra BoKlok får du god desing, funksjon og kvalitet.

BoKlok Fossumjordet
Hva finnes i nærområdet?

Nært til det meste;

 • Matbutikk

 • Sykehus, apotek

 • Restaurant, Cafe, bakeri

 • Skole

 • Park

 • Treningssenter

 • Parkering

 • Hundepark

Velg alle

Mer informasjon

 • Prosjektstatus

  Prosjektet er under utvikling og oppdateres fortløpende. Meld en interesse i dag og få siste nytt på e-post. 

Kontakt oss

Portrett av Kjell

Kjell Kolle Prosjektsjef

Meld interesse for BoKlok Fossumjordet, Ullensaker

Fyll ut skjemaet, så lagrer vi informasjonen din i vårt kunderegister og holder deg informert om prosjektene. Husk å skrive inn riktig e-postadresse slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Dette er ikke en booking eller bindende registrering.

Kontaktinfo

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.