Fra skog til hus

BoKlok er ansvarlig for store deler av verdikjeden. Fra produktutvikling, prosjektutvikling, til konstruksjon og salg til kunderelasjoner etter innflytting. Det gjør at vi kan skape hjem av god kvalitet som har så liten påvirkning på miljø og klima som mulig, for så mange mennesker som mulig. 

Slik bygger vi - steg for steg

I fabrikken

I fabrikken går treet til for-produksjon hvor de ulike delene til modulene produseres. Deretter settes de ulike delene sammen til moduler og tar ca. en arbeidsuke å klargjøre en modul. Vi ferdigstiller også kjøkken og bad med fliser, og alle installasjonene. Kjøleskap og fryseskap leveres direkte til byggeplassen for å unnvike skader under transporten.

På byggeplassen

Fra fabrikken fraktes modulene til byggeplassen hvor de monteres etasje på etasje. Et hus monteres på et par dager, og forstyrrelsene for de som bor i nærområdet er svært lav. Når husene monteres begynner arbeidet med å koble på vann, avløp og strøm. Vi installerer også samtlige hvitevarer.

Området 

Etter at husene er montert, starter vi på utemiljøet. Ambisjonen er at områdene våre skal lyse opp med trygghet, trivsel og felleskap. Her skal naboene ha muligheter til å treffes og barna skal kunne leke. 

Innflyttning 

Omtrent et år etter at vi har satt første spadetaket skal kundene kunne flytte inn. Vi er ved kundens side, både på innflyttingsdagen, og i den første tiden for å svare på spørsmål og gi best mulig kundeservice.  

Fordeler med å bygge industrielt

  • Effektiv og smart produksjon som reduserer kostnadene  

  • Jevn og høy kvalitet 

  • Redusert påvirkning på miljøet og klimaet 

  • Kontrollert miljø i fabrikken

  • Sirkulasjon