Om vĂ¥re priser

Vi strever etter å ha de laveste prisene for nybygg i nærområdet. Men vi kan aldri garantere den laveste prisen. Prissetting i et prosjekt kan variere på grunn av størrelsen og beliggenhet. Det kaller vi for prisdifferensiering.

Konseptet BoKlok Vis alt

 • Hvilke selskaper står bak BoKlok?

  Skanska og IKEA eier og driver BoKlok i felleskap, og hvert selskap eier 50 % hver. Sammen er de ansvarlige for utviklingen av varemerket og konseptet hos BoKlok. Den operative virksomheten i Sverige, Norge, Finland og Storbritannia, og en egen fabrikk i Gullringen i Sverige, drives imidlertid av BoKlok selv, som er en egen forretningsenhet innen Skanska-konsernet.

  Les mer her!

 • Er BoKlok IKEA-boliger?

  Nei, ikke helt. BoKlok-konseptet eies av Skanska og IKEA med eierforhold 50/50, det betyr at begge selskapene står bak oss. Selv om BoKlok ikke er 100 % boliger fra IKEA, jobber vi veldig tett med dem. Alt av fast innredning i hjemmene som vi selger, kommer fra IKEA, og alle IKEA Family-medlemmer får ekstra tilbud når de kjøper en bolig fra oss.

  Les mer her!

 • Tilhører BoKlok Skanska?

  Delvis, ja. BoKlok eies av Skanska og IKEA hvor hvert selskap eier 50 % av boligkonseptet. Rent organisatorisk er BoKlok imidlertid en forretningsenhet innen Skanska-konsernet selv om BoKlok driver den operative virksomheten i Sverige, Norge, Finland og Storbritannia, og en egen fabrikke i Gullringen i Sverige.

  Les mer her!

 • Hvilke land er BoKlok i?

  BoKlok finnes i Sverige, Norge, Finland og Storbritannia.

Våre boliger og områder Vis alt

 • Hvor planlegger dere å bygge i framtiden?

  På vår Søk-bolig siden kan du se hvilke prosjekt som pågår akkurat nå, og registrere din interesse. Andre prosjekter vi planlegger på lengre sikt, kan du lese mer om her  har faktisk enda flere prosjekt på lengre sikt som du kan du lese mer om her.

 • Hvilke type hus bygger dere?

  Vi bygger både leilighetskompleks for flere familier og småhusbebyggelse i form av kjedehus og rekkehus.

  Vårt leilighetskompleks kan inneholde leiligheter med ett opptil fire rom. I alle leilighetene, utenom ettroms, får man også balkong eller altan.

  Våre småhusbebyggelser passer glimrende for mange forskjellige stadier i livet, og er 177 velplanlagte og velplasserte kvadratmeter. Alltid med altan og oftest med en balkong.

 • Har alle leilighetene dere bygger balkong?

  Nesten! Våre leiligheter kan være leiligheter fra ettroms opp til fireroms, og i alle leilighetene, foruten ettroms, får du balkong eller altan å nyte dagene på. Våre ettroms har som oftest fransk balkong.

 • Inngår det vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin når man kjøper en bolig hos dere?

  Det kan variere fra prosjekt til prosjekt. Ta gjerne kontakt med selgeren vår som har kundeansvaret for nettopp det prosjektet som du er interessert i. Da får du informasjon om hva som gjelder for nettopp det prosjektet.

 • Hvordan bygger dere husene deres?

  Vi bygger husene våre i tre i en moderne og produksjonseffektiv fabrikk. Husene bygges 85 % ferdig, og transporteres i volummoduler som er ferdige til byggeplassen hvor de settes sammen til hus. Vi reduserer kostnadene ved å bruke rasjonelle produksjonsmetoder, holde en jevn og høy kvalitet, og samtidig redusere påvirkningen på miljøet og klimaet.

  Les mer om hvordan det fungerer her!

 • Hva tenker BoKlok om bærekraft?

  Bærekraft er den røde tråden gjennom hele vår virksomhet. I alt fra materialvalg til hvordan vi jobber på byggeplassen. Vi har som mål å bli klimanøytrale i 2030. Det vil vi oppnå ved å tenke bærekraft gjennom hele verdikjeden, og i alle våre prosesser. Vi bygger ikke bare boliger - vi bygger bærekraftige områder. Det er viktig for oss å skape noe som varer lenge for de som skal bo i hjemmene våre.