FINE OG SMARTE...

…OG KOSELIGE, SÅ KLART

BoKlok er et annerledes boligkonsept som er utviklet av IKEA og Skanska. Sammen bygger vi kloke boliger – leiligheter og rekkehus – for mennesker som vil bo godt og ha sitt eget hjem, men likevel vil ha penger til overs til andre ting.

Kort sagt: Vi bygger bærekraftige hjem til lav pris, for alle!

AKKURAT SLIK DU VIL HA DET

For lenge siden, når vi begynte å planlegge våre boliger, tok vi først rede på hva vanlige folk ville ha. Hva vanlige folk hadde lyst og mulighet til å betale og hvordan de ville bo. Når vi fikk svar på det var det lettere for oss å prioritere.

Kundeundersøkelsen viste at dere ville bo i godt planlagte og lyse leiligheter bygget i naturmaterialer. De skal helst ligge nært naturen, men også tett på god kommunikasjon. Og selvsagt med gode lekeplasser for barna. Så det får du.  Skanskas erfaring og nese for detaljer får du med på kjøpet.

KVADRATSMART

Uansett om du ser etter rekkehus eller leilighet, når du sjekker kvadratmeterne, ikke la deg lure av tallene. Våre hus er kvadratsmarte. Det betyr at de ikke inneholder en eneste skrytekvadratmeter - her er hele arealet godt utnyttet. Derimot er det godt med kubikkmeter. Boligene har 10cm ekstra takhøyde, som gir ekstra oppbevaringsplass og romfølelse.

Den åpne planløsningen mellom kjøkken og stue sparer kvadratmetere, samtidig som den gir følelsen av større plass for trivsel og sosialt samvær. 

LEILIGHETSBYGG

Våre leilighetsbygg inneholder 1-roms, 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. I samtlige leiligheter får du også privat balkong eller terrasse du kan nyte.

Leilighetene er smarte, arealeffektive og multifunksjonelle, noe som gjør at de passer til mange forskjellige typer familier. Den åpne løsningen, høyden under taket og store vinduer gir tilsammen en herlig følelse av lys og luft. Boligene er preget av skandinavisk design og interiør, og har fokus på inneklima og materialvalg. 

REKKEHUS

Vårt rekkehus er perfekt for mange ulike faser i livet. Etter leiligheten, før villaen, etter villaen eller før seniorboligen.

Inni er de smarte og lyse, med en etasje for det sosiale livet og en etasje med soverom. Begge etasjer har store baderom og ekstra takhøyde for å sikre den luftige og romslige følelsen. De har alt en moderne familie behøver, på 110 kvm med rikelig oppbevaringsplass både ute og inne. Pluss privat uteplass foran og bak. Bilen parkerer du normalt i carport rett utenfor døren eller i carport i rekke.


Vil du vite mer?

Vi kunne pratet uendelig lenge om hvordan vi forbedrer, effektiviserer og gjør vår prosess smidigere, samtidig som vi lykkes i å bli mer holdbare. Men her kommer det viktigste i alle fall… Velg hva du vil fortsette å lese om nedenfor.

LAV PRIS? BETYR IKKE DET DÅRLIG KVALITET?

Ikke hos oss. Det er derfor vi heter BoKlok.

Fördelar med att bo i nybyggt

ADJØ TIL TIDSKREVENDE VEDLIKEHOLD

Å bo i nybygd er praktisk og bekymringsløst.