Fördelar med att bo i nybyggt

NYT NYBYGD

Å bo i nybygd bolig er enkelt og bekymringsfritt. Du slipper søndager med snekkerbelte, og kan gjøre morsommere ting isteden. Faktum er at du ikke kommer til å måtte pusse opp på årevis. Om du ikke vil, så klart.

I eldre boliger vet du at du kommer til å måtte pusse opp, men du vet sjelden hva og når. Kanskje blir det akkurat når du hadde tenkt å bruke tid og penger på en velfortjent ferie...

MER FORUTSIGBAR ØKONOMI

Nybygde hus er billigere i drift og kommer uten økonomiske overaskelser. Siden du vet at du slipper store oppussingskostnader på en god stund, har du betydelig bedre kontroll på kommende utgifter.

Visst er det sånn at rentene endrer seg fra tid til annen, men det er marginalt sammenlignet med vad det koster å for eksempel bytte vinduer. Har du bodd  i eget hus vet du at du er nødt til å spare til uforutsette kostnader, istedenfor å spare til ferier eller noe annet hyggelig.

ØS HÅNDVERKSGLEDE OVER INNREDNINGEN ISTEDEN

”Vi er kjemmpefornøyd med huset. Ettersom vi elsker innredning passet vi på å endre stil når vi flyttet. Vi går "all in" i våre prosjekter og digger å fikse selv.  Skohylla i gangen for eksempel, er egentlig kjøkkenhyller fra IKEA som vi har sprayet i kobberfarge for å matche kobberrøret som benyttes som klesstang. 

Neste prosjekt blir å fikse den store uteplassen. På den ene siden blir det spisegruppe, på andre siden en lounge. Vi skal snekre sammen 3 paller til en L-formasjon, og sette dem på hjul. Til slutt skal den fylles med store, deilige puter som vi syr selv.”

Erika, Peter och Allie, Sundsvall

Ungt par i nybyggt kök med industrikänsla

LAV PRIS? BETYR IKKE DET DÅRLIG KVALITET?

Ikke hos oss. Det er derfor vi heter BoKlok.

FINE OG SMARTE...

 …og koselige så klart.