HA RÅD TIL LIVET

SPESIALTILPASSET VANLIGE LOMMEBØKER

Når vi hadde fått svar på hvordan vanlige mennesker ville bo, bestemte vi oss: vi skal gjøre alt vi kan for å tilby mest mulig bolig for minst mulig penger. Uten at det går utover kvaliteten så klart og uansett hvilket område vi bygger i.

Hvem er vanlige folk?

Vi tok utgangspunkt i en enslig førskolelærer med et barn.

Du får en hel masse!

Vi har presset, og fortsetter å presse, kostnader både her og der. Men vi firer ikke på kvaliteten av den grunn. Blant annet får du stort IKEA kjøkken, fine gulv, ekstra takhøyde og gjennomtenkte løsninger.

Ettersom vi bygger våre områder for fellesskap, tilrettelegger vi også for ulike møteplasser: lekeplassen, krydderhagen, sykkelparkeringen...Dessuten vil vi at dere skal ha plass til det dere selv velger - kroketturnering, hagefest og annet gøy - så vi forsøker alltid å levere en større hageflekk til dette.

DETTE FÅR DU IKKE

Unike hus

Vi har bygget mange, mange, mange like boliger. Vi bygger i fabrikk, og jo fler like vi bygger desto mer økonomisk blir det.

Tilvalg 

Vi leverer hvite vegger og slitesterke gulv til alle – som en base for egne kreativa uttrykk. Noen ønsker å male om, tapetsere eller bytte ut frontene i kjøkkenet. 

Isolert utebod

Sportsboden ute er ikke isolert. Men sykler, bildekk og skiutstyr fryser sjelden.

Sammenlign epler og epler

Om du kikker rundt på ulike typer av boliger, tenk på en ting: det er stor forskjell på å bo i nybygd og eldre boliger. Nye bolliger er billigere i drift og de har ikke behov for renovering på mange, mange år. Særlig ikke om det har god kvalitet fra start. 

Kajsa Ekström på en balkong med byggplats i bakgrunden

FLERE HAR RÅD TIL Å BO BRA

"Jeg syns BoKloks konsept er tiltalende, ettersom det gjør det mulig for flere å skaffe seg en bolig. Det er bra kvalitet, men ingen luksus, som ville kostet vesentlig mer.

Jeg flyttet fra en 3-roms til en 2-roms, så jeg har fått ryddet i sakene mine og skaffet en del nytt, og det har blitt skikkelig fint. Oppbevaringen har jeg fått til med de møblene jeg hadde. Men selve leiligheten har jeg ikke hatt behov for å gjøre så mye med. Bare nye gardiner ."

Kajsa Ekström, Sødertälje


Fördelar med att bo i nybyggt

ADJØ TIL TIDSKREVENDE VEDLIKEHOLD

Å bo i nybygd er praktisk og bekymringsløst.

Glänta i granskog

FOR MENNESKER OG PLANETEN

Vårt bærekraftarbeid handler først og fremst om at så mange som mulig skal kunne bo og leve bærekraftig.