Siste nytt fra prosjektet

Bli med bak fasaden. Her vil vi vise deg hva som skjer på byggeplassen, nærområdet og aktivitet fra visningene. 

Salgsstart våren 2023

Første salgstrinn på Heimdalstunet kommer snart for salg! Det er ingen krav til forskuddsbetaling ved signering av kjøpekontrakt og dokumentavgiften vil være på 2,5 % av tomteverdien. Følg med, vi kommer snarlig ut med mer informasjon. 

Oppgrader med peisovn og elbil-lader

På Heimdalstunet har du mulighet til å oppgradere boligen din med ferdig installert peisovn og elbil-lader. Mer informasjon om produktene og pris sendes på e-post til alle kjøpere i god tid før fristen utløper. 

Oppgrader boligen med IKEA hvitevarer

Har du husket at hvitevarer ikke er inkludert i boligen? Frykt ikke, vi har satt sammen en hvitevarepake fra IKEA for deg. Hvis du ønsker å benytte deg av tilbudet, monterer og installerer vi alt klart til overtakelse. Mer informasjon om produktene og priser sendes på e-post i god tid før tilvalgsfristen utløper. 

Mer informasjon

  • Gjør forberedelsene i dag

    Vi samarbeider med Lene og Tom fra Sem & Johnsen. Gjør deg selv en tjeneste og forbered deg til salgsstart allerede i dag! Bare ta kontakt for hjelp til finansieringsbevis, verdivurdering av eksisterende bolig eller andre spørsmål. 

Kontakt oss

Lene Markegård, megler i Sem-Johnsen

Lene H. Markegård Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark, megler i Sem-Johnsen

Tom Z. Bliksmark Eiendomsmegler i Sem-Johnsen

Har du lyst til å se nærmere på hovedsiden og i boligvelgeren en gang til? Klikk her for å gå tilbake til prosjektsiden igjen!

Gå til prosjektsiden