TRYGT, BRA OG LIKT FOR ALLE

Ta det med ro

Det er både trygt og enkelt å kjøpe bolig av oss. Boligen koster det vi sier
den skal koste. Det blir ingen budgivning, og ingen pruting heller, uansett hvor spennende det kan være.

Hos oss trenger du altså ingen spisse albuer. Du behøver bare være som folk
flest. Det eneste du trenger er å gjøre er å møte opp på salgsstarten - med finansieringen og legitimasjon i orden Der leverer du ditt kjøpstilbud ved BoKlok sin stand. Så er det loddtrekningen som avgjør resten.

Salgsstarten avholdes som oftest på nærmeste IKEA varehus. Å samle alle
kunder på et sted styrker rettferdighetsprinsippet og sparer en hel masse kostnader samtidig.

LITEN KJØPSGUIDE

Når du har funnet den boligen du ønsker deg, følger vi deg gjennom flere viktige steg. Slik ser kjøpsprosessen ut:

Steg

01

Meld din interesse

Meld din interesse for et av våre prosjekter, så holder vi deg oppdatert med all informasjonen du trenger. Interesseskjema finner du inne på våre prosjektsider.

Steg

02

Kom til informasjonsmøte

Alle som melder interesse for prosjektet får invitasjon via epost, til en informasjonskveld før salgsstart, der man får mulighet til å stille spørsmål. Som oftest er også bank og eiendomsmegler til stede med gode tilbud som forenkler din kjøpsprosess

Steg

03

Kom til salgsstart

Ca to uker etter kundekvelden er det tid for selve salgsstarten, som stort sett foregår på nærmeste IKEA varehus. Her gjelder det å møte opp godt forberedt, slik at du kan legge kjøpstilbudet i loddkassen. Til oppgitt tidspunkt starter vi selve trekningen og den som trekkes først, velger bolig først - slik fortsetter det til loddkassen er tom.

Steg

04

Kontraktsmøte

Ca to uker etter salgsstarten skrives den endelige kjøpekontrakten. Som oftest inviterer vi til et felles kontraktsmøte. Men det vil også være mulig med digital signering.

Steg

05

Forskudd

Etter kontraktsmøte mottar du faktura på forskuddet som forfaller etter 14 dager. Resten forfaller til betaling ved innflytting.

Steg

06

Ventetiden

Hvor lang tid det tar før boligen din er ferdig variere litt, men som oftest kan du regne med 1 år fra salgsstart til innflytting. Mens du venter inviterer vi til forskjellige happenings, som interiørinspirasjon hos IKEA, montasjevisning og byggeplassvisning. Du får inspirasjon og anledning til å forberede deg på å flytte inn. I tillegg får du mulighet til å treffe dine fremtidige naboer.

Steg

07

Innflyttning

Ca 2 uker før overtagelse gjennomfører vi også en ferdigbefaring hvor vi sammen går nøye igjennom boligen rom for rom. 

Når det er tid for overtagelse kontrollerer vi at megler har fått oppgjøret for leiligheten. Du får en ny teknisk gjennomgang av boligen og vi tar en siste runde  før du får nøklene og kan flytte inn.

HJELP MED BANK OG MEGLER

Om du er usikker på hvilken bank du skal bruke, så hjelper vi deg gjerne. Vi kan også formidle kontakt til en eiendomsmegler som kan hjelpe deg med salg av din nåværende bolig. Ta kontakt med salgsansvarlig i det prosjektet du er interessert i for detaljer.