Våre boliger søker tomt

såNN tenker vi

Hvis det er behov for å bygge mange boliger på kort tid, er det bra om byggeprosessen ikke tar så lang tid. Derfor har vi utviklet boliger som bygges etter en effektiv industriell prosess. I tillegg bygger vi boligene våre mange ganger, slik at alt underlag er klart fra gang til gang. Slik bygger vi boliger for alminnelige mennesker og lommebøker.

HAR DU EN TOMT SOM BARE LIGGER
DER TIL INGEN NYTTE?

Vi liker når det går unna, og nå ser vi etter utviklingseiendommer i utkanten av Oslo. Fokuset er på områdene Follo, Østfold nord, vestregionen m/Bærum, nye Asker, Lier, Drammen med Øvre og Nedre Eiker, samt Nedre og Øvre Romerike. Har du en egnet tomt er vi forberedt på å slå til med det samme.

Spesielt hvis det er en tomt som kanskje ligger litt på siden av de fineste beliggenhetene. Vår idé er å selge gode boliger til priser som gjør at så mange som mulig har råd til å kjøpe. Vi selger rimeligere boliger fordi vi er flinke til å bygge gode boliger billig, vi betaler selvsagt markedspris for tomten. Har du en egnet utviklingseiendom som kan romme et godt prosjekt fra 20 boliger og oppover? Ta kontakt med Tor på 928 51 377 for en hyggelig boligprat.

Leiligheter

Singel, par eller en liten familie? Leilighetene har alt en boligkjøper trenger. Kjøkken og stue med utgang til terrasse eller balkong. Store vindusflater og ekstra takhøyde gir mye lys og luft. Praktiske boder både ute og inne.

Rekkehus

Rekkehusene er kompakte, men er løst på en smart måte. Soverommene er romslige, og den gjennomgående stue- spisestueløsningen lar lyset flomme inn fra begge sider av huset. Den gjennomgående løsningen gjør at man har god kontakt med det som skjer utenfor huset.

Raskt og effektivt fra begynnelse til slutt

  • Design tilpasset miljøet
    Boligene våre utvikles riktig nok på de samme modulene, men ettersom det finnes ulike farger, fasadematerialer, vinduer og tak å velge mellom, kan boligene alltid tilpasses miljøet de bygges i.
  • Dokumentene er allerede klare
    Boligene er utviklet etter norske krav og alle grunnleggende dokumenter er klare fra begynnelsen av. Det trenger derfor ikke ta lang tid fra godkjent detaljplan til byggetillatelse foreligger.
  • Vi bygger raskere og forstyrrer mindre
    BoKlok-husene er prefabrikkert. På denne måten oppnår vi raskere oppføringstid. Dette sparer naboene for unødig støy og belastning.

Vi elsker hele Norge

Vi bygger hvor det er nødvendig. Ikke hvor folk betaler mest. Vil du lese mer om oss eller om våre nåværende boligprosjekter? Eller vil du ha noen referanser fra virkeligheten?

Har du spørsmål?

Vi elsker å lytte.