Flerfamiljshus i grönområde med balkong

Våre boliger søker tomt

såNN tenker vi

Hvis det er behov for å bygge mange boliger på kort tid, er det bra om byggeprosessen ikke tar så lang tid. Derfor har vi utviklet boliger som bygges etter en effektiv industriell prosess. I tillegg bygger vi boligene våre mange ganger, slik at alt underlaget er klart fra gang til gang. Slik bygger vi boliger for alminnelige mennesker og alminnelige lommebøker.

VÅRE BOLIGER SØKER TOMTER!

Vi liker når det går unna, og nå ser vi etter utviklingseiendommer i utkanten av Oslo. Fokuset er på områdene Follo, Østfold nord, vestregionen m/Bærum, nye Asker, Lier, Drammen med Øvre og Nedre Eiker, samt Nedre og Øvre Romerike. Har du en egnet tomt er vi forberedt på å slå til med det samme.

Vår idé er å selge gode boliger til priser som gjør at så mange som mulig har råd til å kjøpe. Vi selger rimeligere boliger fordi vi er flinke til å bygge gode boliger billig, vi betaler selvsagt markedspris for tomten. Har du en egnet utviklingseiendom som kan romme et godt prosjekt fra 20 boliger og oppover? Ta kontakt med Tor på 928 51 377 for en hyggelig boligprat.

Leiligheter

Singel, par eller en liten familie? Leilighetene har alt en boligkjøper trenger. Kjøkken og stue med utgang til terrasse eller balkong. Store vindusflater og ekstra takhøyde gir mye lys og luft. Praktiske boder både ute og inne.

Rekkehus

Rekkehusene er kompakte, og de er løst på en smart måte. Soverommene er romslige, det er godt med oppbevaring i tillegg to store bad. Den gjennomgående stue- spisestueløsningen lar lyset flomme inn fra begge sider av huset.

Raskt og effektivt fra begynnelse til slutt

  • Design tilpasset miljøet
    Boligene våre utvikles riktig nok på de samme modulene, men ettersom det finnes ulike farger, fasadematerialer, vinduer og tak å velge mellom, kan boligene alltid tilpasses miljøet de bygges i.
  • Dokumentene er allerede klare
    Boligene er utviklet etter norske krav og alle grunnleggende dokumenter er klare fra begynnelsen av. Det trenger derfor ikke ta lang tid fra godkjent reguleringsplan til byggetillatelse foreligger.
  • Vi bygger raskere og forstyrrer mindre
    BoKlok-husene er prefabrikkert. På denne måten oppnår vi raskere oppføringstid. Dette sparer naboene for unødig støy og belastning.

Frostiga äpplen och löv på träbänk

Har du spørsmål?

Vi elsker å lytte.