BoKloks store visningssøndag 4. juni 2023

Velkommen til BoKloks store visningssøndag!

Søndag 4. juni inviterer vi til BoKloks store visningssøndag. Vi skal ut på alle boligprosjektene våre og vil gjerne møte deg! Vi tar med oss representanter fra BoKlok, våre kjære meglere og håper på å treffe på deg som er interessert i et helt nytt hjem fra BoKlok.

Vi gjentar suksessen fra søndag 26. mars tidligere i år og vil med jevne mellomrom invitere til et litt større visningsarrangement for dere. Ta med familie og venner, og bli med oss ut!

Visningsprogram

Her kan du se visningsprogrammet for BoKloks store visningsøndag. Finn det boligprosjektet som er nærmest deg og hold av dagen. Vi ser frem til å hilse på og vise deg rundt i noe som kan bli ditt fremtidige hjem og helt nye nabolag.

BoKlok Åsmoen, Jessheim

BoKlok Engelsrudhagen, Nannestad

BoKlok Heimdalstunet, Moss

Har du andre planer søndag 4. juni?

Ingen problem, la oss sette opp en privat visning for deg. Fyll inn kontaktinformasjonen din og hvilket boligprosjekt du vil besøke, så kontakter vi deg snart for å avtale tidspunkt!

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Ved å trykke send, bekrefter jeg at jeg har lest informasjonen og forstår hva det innebærer.

Informasjonen du har gitt ovenfor behandles av BoKlok som er ansvarlig for personopplysninger. Det betyr at BoKlok er ansvarlig for at datene dine behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Informasjonen brukes av BoKlok og våre partnere slik at vi kan registrere deg i vårt kunderegister for prosjektet du har meldt interesse for eller sendt inn en reklamasjonssak på. Vi bruker også kontaktinformasjonen din til å sende deg informasjon og markedsføring om prosjektet, til kundeundersøkelser og om andre prosjekter vi tror kan være av interesse for deg basert på informasjonen du har gitt oss ovenfor. Vi kan kontakte deg via telefon, e-post, tekstmelding eller post. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon og markedsføring fra oss, vennligst kontakt oss på (+47) 40 00 64 01. For mer informasjon om BoKloks personopplysninger og dine rettigheter kan du klikke deg inn på linken her: boklok.no/vilkår-for-bruk.